Zitten we op een keerpunt?

De vraag stellen is hem beantwoorden. Iedereen heeft het gevoel dat de zaken aan het draaien zijn, dat de bewustwording algemener wordt en dat zelfs de Main Stream Media (MSM) hier en daar ook vragen blijkt te hebben en zaken aan de orde stelt. Nog onvoldoende, dat is duidelijk, maar het begint te komen.

In Zwitserland zijn 2 grote evenementen afgesloten. De WHO en de WEF zijn weer openlijk bij elkaar geweest om hun plannen te smeden. Geen heimelijke Bilderberg ontmoetingen meer. Alles is in het openbaar, geen geheimen, geen “conspiracy’s”. De belangrijkste boodschappen kun je zelfs in de MSM lezen: COVID-19 is nog niet voorbij, het Social Credit System is in de maak en de WHO krijgt meer macht over soevereine landen. In de herfst van dit jaar wordt het een stuk simpeler om alles op slot te gooien en de meest idiote maatregelen uit te rollen.

Bijna elke dag komt er een schandaaltje bovendrijven. De politiek verantwoordelijken in ons land tijdens de maatregelen-crisis blijken achteraf dus gewoon het OMT en het RIVM gedicteerd te hebben. Terwijl ze de burger in persconferenties wijs maakten dat ze “de wetenschap volgden“. De Spaanse elite lieten zich niet vaccineren maar kochten valse vaccinatiebewijzen, waaronder de president van Pharmamar, een grote Spaanse farmaceut.

Ook aan het Oekraïne “front” vinden er “verschuivingen” plaats. De Nederlandse propaganda probeert nog een hopeloze verheerlijking van de heilige Zelensky: Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur reist af naar Kiev en interviewt de president. Het grootste gedeelte is totaal ongeloofwaardig. Een doorgesnoven cocaineverslaafde probeert het spel te spelen maar valt keer op keer door de mand. Zo geeft hij toe dat de “oorlog” niet dit jaar is begonnen maar al 8 jaar geleden, in 2014. Toen zijn voorganger VS-puppet-president onder verdachte omstandigheden aan de macht kwam. Zelf geeft hij rijkelijk toe dat zijn land aan de grond zit, vooral door de “oorlog”, dus vraagt hij maar weer eens om wapens en openlijke steun van de EU. Ondertussen verschijnen de, door het westen geschonken, wapens op de Servische zwarte markt. Oekraïners schijnen ze te verkopen om zichzelf te verrijken.

Zelensky zelf heeft zijn rijkdommen allang over de grens gestationeerd, ver voor de internationale poppenkast begon dit jaar. Het is een kwestie van tijd dat hij het land zal ontvluchten en ergens in een westers land verder gaat schreeuwen. Weken? Misschien wel dagen. Misschien wel naar Hollywood om zijn acteurs carrière voort te zetten.

Maar als ik enigszins positief klink bied ik daar mijn excuses voor aan; dat ben ik namelijk helemaal niet. De plannen (Great Reset) zijn in steen gehouwen. Niets kan het tegenhouden, volgens mij. Ingrijpen van de NATO lijkt onvermijdelijk, als we onze oorlogszuchtige wereldleiders moeten geloven. Het gevaar voor dodelijke virussen blijft aanwezig prediken onze “deskundigen”, of het nu COVID of apenpokken is. We overstromen allemaal als gevolg van de “ClimateChange” en dat zal en moet ons heel veel geld gaan kosten. De inflatie rijst de pan uit en de centrale banken verhogen de rente. Ieder financieel deskundige weet dat dit een crisis gaat veroorzaken.

We staan aan de rand van een afgrond waarvan niemand de diepte nog kan zien. Maar hoe dieper de afgrond, hoe acceptabeler de Great Reset voor de burger zal worden.

En Klaus keek en zag dat het goed was

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.