Apenpokken ook vooraf geoefend

Ik heb al meermaals bericht over de corona-plandemie oefening Event 201 op 18 oktober 2019. Ik heb de beelden veilig gesteld voor het geval deze mochten “verdwijnen”. Maanden voor de uitbraak werd de gehele pandemie tot in de detail geoefend. Vooral de advisering van de pers valt hierbij op; hoe te reageren; tegengeluiden ridiculiseren en benoemen van complottheorie; tot in de details.

Het zal je niet verbazen dat er ook een oefening is geweest van de uitbraak van een apenpokken pandemie in maart 2021. Ja, je hoort het goed, ruim een jaar geleden. Dit is beschreven in een NTI-paper van november 2021 , een half jaar geleden dus. Dezelfde namen als bij Event 201 komen weer terug: Bill & Melinda Gates Foundation, John Hopkins Institute, World Economic Forum en als je in de financiële verslagen kijkt ook weer de Rockefeller Foundation. Dezelfde spelers dus en hetzelfde scenario. Een bio-uitbraak, tot in detail, maanden van te voren geoefend.

Het wordt pas echt griezelig als je naar het scenario kijkt:

De uitbraak was dus “voorspeld” (of geplanned?) op afgelopen zondag. Je krijgt dan toch een heel vreemd gevoel in je onderbuik als deze week allerlei berichten over de apenpokken verschijnen in de media. En de eerste case is al aangetroffen in Nederland, aangetoond met, ja, je raad het al waarschijnlijk, een PCR-test. Niet de grappige hiernaast maar men heeft dus hier in Nederland al een echte MonkeyPox-PCR-test op voorraad liggen, blijkbaar. In dezelfde week dat, voor de eerste keer in de geschiedenis, apenpokken wordt aangetroffen in Nederland ligt de PCR-test hiervoor al klaar.

Het lijkt wel een onwerkelijke film. Een bizar scenario. De pers bericht dat er “nog niet meteen reden tot paniek” is. Waar hebben we dat meer gezien? Was dat begin 2020 ook niet zo? Bij de NOS echter verschijnen de “vertrouwde” (on)mensen om hun “expertise” tentoon te spreiden: Van Ranst, Koopmans. Verschrikkelijke foto’s erbij en vooral benadrukken dat in Afrika er 10 tot 11% aan sterft. Het scenario is weer compleet. Het startschot lijkt gegeven. De opmars naar een nieuwe angst epidemie is weer ingezet. Pull out all the stops!

Ik lees het scenario verder: 27 miljoen doden binnen een jaar en 271 miljoen na 1,5 jaar. Het gaat erin hakken, schijnbaar. Of is het eenzelfde HOAX als COVID-19, die achteraf hetzelfde als een griep is gebleken?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.


Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.