Het net sluit zich

Ik ben er even lekker tussenuit geweest. Even uitwaaien op de motor, naar, in en van de Franse Alpen. Geweldige week met geweldig gezelschap. Ik had het nodig, ondanks dat onze wereld in brand staat. We moeten niet vergeten dat we ook ondertussen moeten doorgaan met ons leven; de les van deze week. Dankjewel, voor alles, vriend.

Maar de wereld brandt nog steeds als je thuis komt, helaas. Links en rechts komen de, door het narratief benoemde, complottheorieën een voor een uit. Herinner je nog: Op 14 februari jl. schreef ik nog dat artsen goed moeten opletten met het volgen van het narratief en de regels van de RIVM. Uiteindelijk zijn ze zelf namelijk verantwoordelijk en aansprakelijk voor de schade van de spuitjes ondanks dat ze gedwongen worden en zelfs gechanteerd worden door het RIVM.

In Oostenrijk begint zich dat te ontvouwen: De Minister van Volksgezondheid aldaar wast zijn handen in onschuld en wijst naar de artsen: “Gesundheitsminister bestätigt – Ärzte bei Impfschäden verantwortlich” wat zoveel betekent als “Minister van Volksgezondheid bevestigt: Artsen verantwoordelijk voor vaccinschade“. De verantwoordelijk Minister in Oostenrijk gooit de artsen gewoon onder de bus. Kan dat in Nederland ook? JAZEKER: Kijk maar naar de rechtszaken van VirusWaarheid; de landsadvocaat heeft het al gezegd. Maar ja, die informatie komt van de wappie Willem Engel, toch?

Ook de reeds lang (door de wappies (:-) voorspelde enorme inflatie (stagflatie) begint nu steeds reëler te worden. Zelfs het NRC begint er mondjesmaat over te berichten. Voorzichtig bericht men nog over 8% inflatie maar de productie-inflatie is reeds gestegen naar 34%. Men moet zich afvragen hoe reëel die 8% is. De FED verhoogd de rente en de ECB volgt. Die acties zijn nagenoeg een garantie voor een crisis.

Tenslotte een woordje over de nieuwe documentaire “What is a WOMAN?“. Een geweldige film vol met waarheden en humor die het huidige “gender” narratief behoorlijk aan de kaak stelt. Ga deze zeker kijken; je ogen zullen open gaan.

Wat hebben deze 3 onderwerpen met elkaar te maken? ALLES! En als je dat gaat accepteren vallen de schellen van je ogen; dan wordt alles duidelijk. Corona, Oekraïne, Genders, ClimateChange, BLM, LGBTQ+, Stikstof, enz, enz, enz. Alles is verbonden door het WEF en de “The Great Reset“.

Maar ja; ik ben ook maar een eenvoudige WAPPIE!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , . Bookmark de permalink.