Huisdieren opruimen

De “nieuwe” media-campagne van het WEF (World Economic Forum), onder de bezielende leiding van Klaus Schwab, gaat over het houden van huisdieren, honden en katten in het bijzonder. Volgens het WEF zijn deze een groot probleem voor “ClimateChange” door hun CO2 “footprint” en zouden eigenlijk geëuthanaseerd moeten worden.

CNN bijt de spits af met een artikel en de toon is gezet. Het zal de komende tijd meer en meer aandacht krijgen en we zullen ons schuldig moeten gaan voelen over het houden van een huisdier.

Het wordt allemaal heel onwerkelijk als men ook nog even voorstelt dat we eigenlijk onze huisdieren zelf maar moeten opeten ten behoeve van het milieu, of “Global Warming”, of was het nou “Climate Change”?

De werkelijke reden laat zich deze keer niet zo moeilijk raden: de mens moeten minder affectie hebben, vertonen en krijgen. De liefde en compassie staat het WEF in de weg om zo snel mogelijk een 1984 maatschappij te creëren dus de aanval is geopend, op ALLES wat je liefhebt.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.