LGHDTVplus

Vandaag wil ik het hebben over LGHDTV+. Oh, heb ik de afkorting verkeerd? Nou dat interesseert me helemaal NIKS en ik wil de afkorting ook niet uitgelegd krijgen. Dit is een mooi ezelsbruggetje en iedereen weet wat ik bedoel namelijk de onaflatende opdringerige campagne voor het accepteren van iemands geaardheid, gender en/of andere zaken die me niets interesseren.

Seks is iets wat volwassen mensen doen in de privé sfeer van (doorgaans) de slaapkamer. Als je andere locaties kiest: BEST, als het maar privé blijft want in het openbaar is het nog steeds VERBODEN. Met hoeveel zal me ook al niet jeuken; moet jij weten; maar hou het vooral privé. Met wie of welk geslacht ben je ook vrij in. Ik vind het prima; wat JIJ wil.

Volgens onze wetgeving is seks met een kind (onder 13) sowieso strafbaar, onder welke omstandigheden dan ook en de wet in Nederland bied een mogelijkheid voor kinderen van 13 tot 16 om zelf aan te geven dat ze dat zelf gewild hebben (met een leeftijdgenoot). Prima geregeld, lijkt me. Alle andere seks met minderjarige is, wat de wetgever en MIJ betreft UIT DEN BOZE. Kinderen moeten onbezorgd kunnen leren en spelen en zouden, tenminste tot de puberteit, niet met seks bezig moeten zijn. Het menselijk brein is voor de puberteit niet ver genoeg ontwikkeld om beslissingen te nemen die met seks, en dus ook geaardheid, te maken hebben. Te vaak lopen kinderen die te vroeg geconfronteerd worden met seks onrepareerbare psychische schade op. Deze wet is er niet voor niets.

Val dus onze kinderen op de basisschool niet lastig met seks! En aangezien ook homoseksualiteit niets meer of minder is dan de wijze waarop volwassenen seks prefereren hoort dat niet bij kinderen onder de 13 thuis. Gewoon NIET!

Dan de GENDERs. Laten we duidelijk zijn: die zijn er 2! Man en vrouw, jongen en meisje. Kinderen die met kenmerken van beide geslachten worden geboren zijn volgens de medische wetenschap nog steeds een afwijking en zeer zeldzaam (hermafrodiet).

Mensen die beschikken over zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsorganen hebben een intersekseconditie. Interseksecondities ontstaan voor de geboorte, door een chromosomale of hormonale afwijking. (bron wikipedia)

Als jij er voor kiest om als zodanig je leven voort te zetten: Prima, geen probleem. Laten we duidelijk zijn. Ook als jij vind dat je in het “verkeerde lichaam” geboren bent is dat prima. Als je dat medisch wil laten wijzigen (als je de volwassen leeftijd hebt bereikt en beslissingsbevoegd bent) is dat ook prima. Moet je helemaal zelf weten. De mogelijkheden zijn er dus maak er gebruik van.

Maar wat is dan mijn probleem? Dat wil ik je uitleggen en mijn mening hierover geven: Een geboren man die zich vrouw voelt en zich vanaf dat moment als zodanig kleedt en gedraagt is een VROUW, wat mij betreft, een géén travestiet. Een geboren man die zich laat opereren en vrouwelijke organen en hormonen krijgt is een vrouw, wat mij betreft, en geen transgender. Ik zal jullie benaderen en behandelen als vrouw.

Maar om de doodeenvoudige reden dat je seks en de daaraan gerelateerde zaken bij kinderen weg moet houden vind ik zaken als demonstratieve en buitensporige transgenders op de basisschool NOT DONE! Ook een regenboogvlag heeft geen plaats in de klas van jonge kinderen. En als je over homoseksualiteit praat dan heb je het over seks en ook dat hoort eveneens niet bij kinderen. Het voed ze met zaken waar dat kleine jonge breintje nog niet aan toe is en kan ze alleen maar verwarren.

Tenslotte begint me de opdringerigheid van het geheel me ook behoorlijk te vervelen. Een sportverslaggever, die het nodig vind om te moeten vertellen met wie hij ‘s avonds seks bedrijft vind ik absurd. Het boeit me niet en het zou er niet toe moeten doen. Je bent een sportverslaggever op dat moment en je geaardheid is niet relevant.

Alles lijkt heden ten dage doorspekt met LGHDTV+ en dat begint, niet alleen mij, behoorlijk te vervelen. Ik heb zelfs sterk het vermoeden dat het de acceptatie van homoseksualiteit en transgenders eerder hindert dan helpt.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.