De pandemie is voorbij

Geloof je dat? Dan heb ik nog wat nieuws voor je want volgens mij begint het pas. Ik heb je al meermaals verteld over Event 201, een oefening op 18 oktober 2019, alwaar het gehele cojona-debakel zich ontvouwde en alle kenmerken en onderwerpen tot in de detail werden behandeld en geoefend. Deze mensen hebben niet stilgezeten want de volgende oefening is alweer achter de rug: Catastrophic Contagion 2025, door velen al genoemd “Event 201 Part 2“. Dezelfde hoofdrolspelers passeren de revue:

Het lijkt er echter op dat men ( o.a. Bill & Melinda Gates Foundation, Johns Hopkins University en de Rockefeller Foundation ) iets geleerd heeft van Event 201 want de aanpak is een beetje anders. Men heeft nu de oefening niet geheel openbaar gezet op het internet maar deze verspreid over de “volgers” en “uitvoerders”. De inhoud is nog dramatischer want men spreekt over 1 miljard getroffenen, 20 miljoen doden (waren 68 miljoen voorspeld bij Event 201) maar LET OP: hiervan gaan 15 miljoen kinderen overlijden. Ook heeft ze het over een veelvoud van verlammingen en hersenbeschadigingen bij kinderen.

De pijlen zijn dus duidelijk gericht op de kinderen die men niet heeft kunnen prikken tijdens het cojona-bedrog.

Dat het al aangekomen is bij de “volgers” en “uitvoerders” hebben we gisteren kunnen zien in de Tweede Kamer. Lisa Westerveld (GroenLinks) deed een vurig betoog wat eigenlijk alleen maar bestond uit misselijkmakende aannames (stel dat) en alle politieke hangijzers kwamen voorbij. Haar partij heeft zich er de afgelopen maanden “in verdiept” maar haar stompzinnige betoog begint toch met “STEL DAT“:

Je gelooft bijna je oren niet als je dit meisje deze opsomming van politieke doelen in 1 minuut hoort integreren in haar betoog:

  • Pandemie van de kinderen ( Catastrophic Contagion 2025 )
  • Zoönose (ondanks bewijs van VS overheid)
  • Intensieve veehouderij ( onteigening boeren )
  • Strengere WPG ( tijdelijke COJONA maatregelen niet genoeg )
  • Ecosysteem ( weer zo’n mooi woord )
  • Klimaatverandering ( verhoogt de kans op zoönose? )

Het is ongelooflijk en als ik het niet met eigen oren en ogen had waargenomen zou ik het niet geloven. Complot? Nee, echt niet. Gewoon volgen van de NGO’s die dit allang hebben uitgerold bij de mensen die het moeten uitvoeren.

Maar noem mij maar een WAPPIE; ik vind het elke dag meer een geuzennaam voor mensen met gezond verstand die er iets meer tijd aan besteden om zich te verdiepen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.