Anti-Discriminatie of Discriminatie

Het volgende moet me even van het hart en ik ga er me ook op geen enkele wijze voor verontschuldigen. Ik weiger mee te doen aan het “op je tenen lopen” om niemand “voor het hoofd te stoten“. Het borrelt al een tijdje maar zojuist liep het gewoon over. Een keer teveel wordt ik geconfronteerd met een idealisme dat werkelijk niets met het onderwerp te maken heeft.

Ik zat in een ZOOM sessie die zou moeten gaan over de juridische impact van allerlei nieuwe wetgeving op, met name open source, CMS pakketten zoals Joomla en WordPress. Het onderwerp interesseert me enorm en als trouw gebruiker van WordPress had ik me ingeschreven.

Al in de voorstelronde kwam er een vertegenwoordiger van WordPress voorbij en die begon haar verhaal met een ideologie dat de volgende versie van WordPress (6.4) een volledige “next-woman and/or non-binary” versie zou moeten worden. Het team zou dus louter en alleen uit vrouwen en non-genders gaan bestaan. WTF? Wat heeft dit hiermee te maken?

Ik sloot de meeting. “Ik hing op” zogezegd. Genoeg is genoeg. Ook mijn geduld is een keer op.

Voor de zoveelste keer doet het er niet toe wat voor kwaliteiten iemand inbrengt maar louter om de ideologie die je aanhangt. DAT is discriminatie. DAT is in strijd met onze Grondwet en het Internationaal Verdrag voor de Rechten van de Mens. DAT is FOUT! Wederom wordt een ideologie, die ooit bedoeld is voor gelijke rechten of in ieder geval daarmee geassocieerd wil worden, misbruikt voor het tegenovergestelde.

En ik wordt er ZIEK van. Ik ben een verwoed voorstander van de vrijheid van de mens; je mag me gerust een activist noemen. Ik strijd al jaren tegen elke vorm van onrecht, onderdrukking en discriminatie. Elke vorm van uitsluiting stuit me tegen de borst, maakt me misselijk. Ik ben een fanatiek voorstander van gelijke behandeling maar dat wil niet zeggen dat ik alle mensen hetzelfde vind. Dat is namelijk niet waar! En als je dat niet begrijpt zul je nimmer discriminatie begrijpen.

Ik wordt er ziek van dat zelfs in vacatures voor ambtenaren een voorkeur wordt uitgesproken voor vrouwen en/of minderheden. Voor mensen met een andere “etnische afkomst“. Met kwaliteit heeft het niets te maken. De ideologie prevaleert.

Ik was in gesprek met een aanhanger van “Black Lives Matter“. Vol vuur vertelde hij over zijn organisatie en wat die allemaal deden. Dat het tijd werd dat we ons allen bewust worden van wat er gaande is; niet alleen in de VS maar ook hier. Ik liet hem uitpraten. Zijn passie verdiende dat. Maar toen hij me aankeek en vermoedelijk een reactie van mij verwachte vroeg ik hem rustig waarom men dan een racistische naam had gekozen voor een anti-racistische organisatie? Hij begreep met niet. Ik verduidelijkte mijn statement:

Lives Matter!

Als je daar een kleur voor moet zetten ben je een racist!

Hij was even stil en moest duidelijk nadenken over mijn respons. Maar zijn fanatisme zakte niet. Hij bleef ervoor pleiten dat er beter naar de achterstelling van zwarten gekeken moest worden. Dat ik ook elke benadeling van welke mensen dan ook bestrijd kwam niet meer aan.

Zo ook met geslachtsverandering, of zoals we het tegenwoordig, op z’n Engels moeten noemen: Gender Change. Ik begrijp dat het best voor kan komen dat iemand “in een verkeerd lichaam geboren wordt“. Zover ga ik hier in mee. Dat je dan de mogelijkheden hebt om daar iets aan te doen is eveneens prima. Vooral doen! Maar als je als vrouw, in een mannenlichaam, geboren wordt en je laat je ombouwen dan ben je voor mij een VROUW! Geen man meer maar ook zeker geen cross gender, transseksueel, transvrouw of transgender. In mijn wereld zijn er 2 geslachten: Man en vrouw! En geen 100 genders, Dat is BS! Ben je niet happy met de ene? Voel je vrij en steek over naar de andere. Maar er zijn maar 2 keuzes. Make up your mind!

Tot slot: Iemands vrijheid mag nooit een ander zijn onvrijheid worden. Als een kleine minderheid er voor zorgt dat een grote meerderheid constant op de tenen moet lopen zijn we ergens verkeerd afgeslagen. Als een grote meerderheid elke dag bang is om een kleine minderheid te kwetsen en zelfs het risico loopt hiervoor vervolgd te worden zijn we niet aan gelijkheid aan het werken maar aan ANGST!

En Klaus keek en zag dat het goed was.

En dat brengt me weer terug op mijn punt: ZOOM UIT! Ook deze hele ideologie van moderne antidiscriminatie, genderdysforie en indoctrinatie van allerlei verschillende genders is onderdeel van het grote plan: The Great Reset. Het is een bijzonder simpele “verdeel en heers” techniek zo oud als de weg naar Rome.

Je kunt er voor kiezen hier NIET aan mee te doen!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.