Dat is niet de kern

Nee, maar dat is niet de kern!

Maurice de Hond valt Roy Bernabela in de rede en hij slaat de plank volledig mis, helaas. Ja, Maurice, dat is wel de kern. Daar moeten jullie het over hebben. Al het andere is afleiding. Roy zit precies goed en daar zou je naar moeten luisteren in plaats van jouw verhaal zo belangrijk vinden.

Ik zit naar BLCKBX Today te kijken als Maurice zijn onderwerp uit de doeken mag doen. Het gaat over de zoönose theorie in contrast met de lablek theorie. Kwam het virus nu van een vleermuis via een gordeldier en de markt van Wuhan of is het “ontsnapt” uit een onderzoek-laboratorium om de hoek?

Maurice de Hond houdt een uitgebreid verhaal. Natuurlijk voornamelijk “list en bedrog” maar dat wisten we al (heel lang). Op 29 juni 2021 stond de volgende video al op YouTube. Jim Jordan laat het zien en levert onomstotelijk bewijs aan de hand van e-mails van Fauci aan virologen, waaronder Marion Koopmans, waarin hij alarm slaat en deze virologen opdraagt zo snel mogelijk het “ontsnapte virus” verhaal te ontkrachten. Deze e-mails zijn van januari en februari 2020. OUD NIEUWS dus. Waarom hebben we het er nog over?

Roy Bernabela luistert geduldig naar het lange uitgebreide verhaal van Maurice. Dan krijgt hij het woord en geeft zijn commentaar en dat is right-on-the-money!

Door hier op te focussen verdwijnt een 3e optie uit beeld die volgens mij veel belangrijker is: Dat corona nooit zo gevaarlijk is geweest dat al die maatregelen gerechtvaardigd waren.

Maurice valt hem in de rede. Maurice vindt dit niet “de kern”. Maurice vindt dit niet belangrijk. Maar hij zit er ver langs en Roy heeft gelijk. Waarom hebben we hier nog over? Waarom gaan we discussiëren over lableak of zoönose als het virus een IFR van 0,2 (voetnoot 1) heeft, hetzelfde als de griep? Omdat dan de ernst van de plandemie weer buiten de discussie valt. En daar sta ik 100% achter Roy: Juist DAAR moeten we over praten. Al het andere is afleiding.

Ik heb het al meer gezegd: BLCKBX gaat wederom in op de gemaakte georkestreerde discussie in de Main Stream Media die geen enkel ander doel dient als de aandacht af te leiden van de ernst van een plandemie. En natuurlijk wordt die discussie nu weer opgestart, vlak voor de hernieuwde maatregelen. Mensen moeten weer even terug in die angst; het stresslevel moet weer omhoog. Dan doen namelijk de volgers weer netjes de mondkapjes op en blijven ze binnen, als brave burgers.

Flavio! Please! Je mensen doen het werk van de propagandamachine! En daar ben jij BLCKBX toch niet voor begonnen, of wel?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

(voetnoot 1) IFR voor COVID-19 (Omicron) werd in 2022 bijgesteld naar 0,006%

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.