Verzet wordt vervolgd

Velen vragen zich inmiddels af: “Waarom staan er niet meer mensen op?” of “Waarom komen er niet meer mensen in opstand, in verzet?“. Als je om je heen kijkt is het toch compleet gestoord geworden. Waarom?

Ik kan je het antwoord geven, uit ervaring: Ik heb me persoonlijk 5 jaar verzet tegen het OMG beleid van onze overheid. Op legitieme wijze, volgens de paden die daarvoor zijn aangewezen verzet! Rechtszaken, klachten, e.d. In het begin wonnen we die ook steeds. Maar deze overheid kan niet tegen haar verlies. Dan gaat het de andere kant op. Dan wordt het persoonlijk. 7 keer opgepakt, in de cel gegooid, om later vrijgesproken te worden (1X) of geseponeerd (6X). Klanten benaderd, verhuurder benaderd, net zolang tot er van mijn bedrijf ook weinig meer over was. Gewoon kapot gemaakt. En dit speelde tussen 2010 en 2015, inmiddels al 8 jaar geleden. Ik weet al 10 jaar, deze overheid speelt het niet met open vizier. Politie, OM en zelfs Rechtbank: een pot nat! Gerechtigheid is ver te zoeken.

Onze overheid is alleen maar slinkser en gemener geworden. Als je tegenwoordig protesteert krijg je met het waterkanon, of met de lange lat. Als je je mond open doet wordt je van Social Media verwijderd. Als je een mening op een blog verspreid, wordt je geshadowbanned. Als je tegensputtert wordt je gecanceld.

Wie gaat er nog tegenin? Wie heeft er nog ballen? Ik zal je vertellen wie:

Gideon van Meijeren (FVD) heeft nog kloten. Die staat op tegen deze wantoestanden. Die protesteert nog echt. Verstand van zaken, weten hoe het zit, en in verzet. Afgestudeerd Jurist Staatsrecht. Voormalig officier bij Defensie. Heel anders als die pluche meisjes in de Tweede Kamer. Maar als je zinnige dingen zegt en je tegenstanders kunnen of durven de discussie niet meer op de inhoud aan te gaan dan gaan ze op de persoon. Uitschelden, demoniseren, bedreigen, vervolgen, uitsluiten. Alles om maar de inhoudelijke discussie te vermijden.

Zo ook weer vandaag. Vervolging ingezet door het OM. Voor een zaak van anderhalf jaar geleden? Vlak voor de verkiezingen. Het OM wordt gewoon ingezet voor de politieke doeleinden van de zittende macht, hoe duidelijk kan het zijn. En de NPO gaat er zijn draai weer aan geven. Pure propaganda. BAH! En niet voor het eerst.

Ik hoop dat Nederland in november op de INHOUD gaat STEMMEN. Luister naar de debatten, kijk naar de stemmingen. Wie zijn de werkelijke strijders voor ons, de burger, het volk? Wie komt er nog echt voor ONS op en niet voor WEF, VN, EU en al het andere TUIG? Wie is er nog voor werkelijke vrijheid?

Ik weet waar MIJN stem naartoe gaat, dat is zeker. Ik wil mijn vrijheid behouden en er is er maar één die zich daarvoor inzet.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.