Tim Gielen

Beste medemens, ik denk dat je inmiddels een gevoel hebt dat er iets niet klopt aan onze huidige situatie …

Zo begint Tim Gielen zijn film, zo’n 2,5 jaar geleden alweer. Geweldige amateur docu, zo mag ik het wel noemen, met alle respect. Toch krijg ik nog regelmatig de vraag “waarom?” van vele mensen in mijn omgeving maar ook van lezers van MediaVrijheid. Als je, net als ik, gelooft dat alles gelinked is, dat niets zonder reden gebeurt. Ook vragen velen zich af hoe het kan dat alles gelinked is. Hoe het kan dat we via MSM maar één narratief te horen krijgen. Over de plandemie, over ClimateChange, over de oorlog(en). HOE?

Tim legt het perfect uit; geeft vele antwoorden en inzicht in de situatie zoals die heden ten dage is. Wie regeert; wie trekt er aan de touwtjes? Als je deze docu nog niet gezien hebt is het een eyeopener. Heb je hem wel ooit gezien een geweldige opfrissing van je geheugen. Hoe je ook wend of keert, zeer de moeite waard om hier nog eens aandacht aan te besteden.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.