Zionist of Antisemiet

Als je niet voor ons bent, dan ben je tegen ons. Ik hoorde het vele wereldleiders zeggen, niet in de laatste plaats George W. Bush toen hij zijn “War on Terror” uitriep. En dat lijkt tegenwoordig ook het mantra. Je MOET blijkbaar openlijk een keuze maken, bij elk conflict, bij elke discussie en bij elk standpunt. Als je sceptisch bent ten aanzien van de coronamaatregelen, ben je een oma-moordenaar. Als je kritisch bent naar Zelenski dan ben je een Putin-lover. En als je kritisch bent op het mondiale centraal banksysteem en het fractioneel bankieren dan ben je een antisemiet.

De laatste dagen is het natuurlijk weer enorm actueel. De Palestijnen vallen Israël aan, tenminste als we de media mogen geloven. Onze Premier bedenkt zich geen moment en schaart zich direct achter (of tussen) de zionisten. Vol overtuiging en geen enkele twijfel mogelijk. Niet één dag om de situatie te evalueren. Geen moment van bedenktijd. Ook geen enkel oog voor de jarenlange voorgeschiedenis en alle gebeurtenissen die tot dit moment hebben geleid. Het is Oekraïne “all over again“.

Twee alinea’s en ik hoor de geluiden al: ANTISEMIET! Maar ik heb geen enkele generalisatie gebruikt. Ja, zionisme, maar dat is overduidelijk: Zionisme is namelijk “een ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in Bijbelse tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Juda hebben gelegen“. Als je jezelf dus zonder nadenken achter Israël schaart ben je een zionist, dat lijkt me duidelijk. En het feit dat ik dat benoem maakt mij nog geen antisemiet.

Het grote kwaad in deze wereld is geld en met name ons huidige monetaire systeem dat is gebaseerd op het systeem van Centrale Banken. Het feit dat elk land op de wereld geld moet lenen, tegen rente, van zelfstandige banken in privé bezit is toch lachwekkend. Maar de meeste mensen weten dit niet eens. Het is ook een systeem dat gedoemd is om te crashen, telkens weer. En dat tenslotte de drijvende krachten achter elke Centrale Bank, oprichting en leiding, joods is kan inmiddels ook niemand meer ontkennen. Dus kort samengevat: Ik heb geen hekel aan joden, pertinent NIET. Ik heb een hekel aan de bancaire elite die zich keer op keer mengen in onze politiek, oorlogen ontketenen en voeden en er zelf keer op keer steeds rijker van worden. Ik heb een hekel aan de media elite die, zeer toevallig, ook veelal van joodse afkomst zijn, en dit keer op keer verhullen en ons bestoken met propaganda. Ons allen, de gehele wereld, één op maat gesneden narratief voorschotelen en onderdrukken wat daar niet mee in lijn is.

Het is dit monetaire systeem dat koste wat kost in stand gehouden moet worden. In onze recente geschiedenis zijn er legio voorbeelden van staatshoofden die een eigen munteenheid wilden scheppen, los van de centrale banken. Denk hierbij aan Saddam Hoessein (Irak) en Moammar al-Qadhafi (Libië). Beide landen werden, onder valse voorwendselen, onder de voet gelopen door de VS. Maar daar stopt het niet. John F. Kennedy creëerde geld, buiten de Federal Reserve om (wat zijn goed recht was onder de wet in de VS) om onder het juk van de centrale bank uit te komen. Enkele maanden later werd hij vermoord. Tot op de dag van vandaag leggen weinig mensen deze link.

Scenes uit Europa – The Last Battle (2017)

Ja, zelfs Adolf Hitler gooide het juk van de bancaire elite van zich af en creëerde een eigen munteenheid, buiten de centrale bank om. De economie in Duitsland herstelde zich in wonderbaarlijk korte tijd. Wie vraagt zich nog af waarom de “Joden over heel de wereld” de oorlog verklaarde aan Duitsland? Oh, wist je dat niet? Weer zo’n stukje dat je niet mee krijgt op de lagere school: Het waren de Joden die de oorlog verklaarden aan Duitsland! Niet andersom. En vraag je jezelf nog af waarom President Roosevelt zo graag betrokken wilde raken in de oorlog, ondanks dat 90% van de bevolking van de VS hier tegen was?

Nee, dit is geen Nationaal Socialistisch propaganda praatje en NEE, ik ben geen neo-nazi! Ik haal slechts feiten aan die ik ben tegengekomen in mijn 6.000.000 onderzoekje. Het heeft me wel aan het denken gezet. Waarschijnlijk wordt ik nu ook afgeschilderd als een antisemiet en holocaust ontkenner maar niets is minder waar. Ik pleit slechts voor waarheid. Ik maak me ongerust over het feit dat we alleen maar lijken te weten wat men wil dat we weten. Dat we dagelijks worden blootgesteld aan propaganda en dat al zo’n 150 jaar, give-or-take een paar jaar.

Ik vind het te maf voor woorden dat velen niet durven te zeggen dat Zelensky van joodse komaf is. Maar ook de halve top van de bolsjewieken waren joden, net als Karl Marx. Het was de joodse bemoeienis (via Rothschild) die de Amerikanen de Eerste Wereldoorlog in sleurde (Balfour declaration). En geloof me, ik kan nog wel even doorgaan. Op een of andere manier durven we het niet te benoemen als iemand joods is (of was) terwijl heel duidelijk een onevenredig groot deel van onze wereldtop van joodse komaf is. We zijn collectief bang om afgerekend te worden dus zeggen we het maar niet. Deze keer besluit ik met een ongewoon citaat van een wereldberoemd man uit een even zo beroemd boek en ik laat het bewust anoniem:

De Joodse staat was, wat zijn grondgebied betreft, nooit begrensd, hij was wereldomvattend en grenzeloos, omdat hij immers niet betrekking had op een bepaalde oppervlakte, maar op alle individuen, die tot een bepaald ras behoorden. Overal waar deze waren, was de Joodse staat. Het is één van de geniaalste trucs, die er ooit uitgevonden zijn, om deze staat voor een „religie” te laten doorgaan, en hem daardoor onder de beschermende hoede te stellen van de verdraagzaamheid

Och … Fuck It! Ik doen niet mee aan die angst. Ik ben al voor alles en nog wat uitgemaakt dus antisemiet kan er ook nog wel bij. Ik laat me niet de mond snoeren door dat zwaard van Damocles. Dat weten jullie toch zeker wel. Het citaat is uit Mein Kampf van Adolf Hitler. En ja, dat heb ik gelezen, net zoals ik het Dagboek van Anne Frank heb gelezen, en Oorlogswinter voor wat het waard is. En Schindlers List heb gekeken, en Conspiracy. Ik ben geen nazi en geen antisemiet door het lezen van dit boek. Ik ben ook geen holocaust ontkenner omdat ik een paar vraagtekens zet bij het hele verhaal. Ik ben slechts beter gebalanceerd ingelicht om een eigen mening te vormen. Ik heb niet klakkeloos aangenomen wat mijn mening moet zijn, volgens de publieke opinie.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.