Links TUIG

We horen bij de linkse media alleen maar negatieve berichten over rechts-extremisme en Anti-institutioneel extremisme. Als links zich roert is het allemaal normaal en moet het mogen. Demonstraties van Black Lives Matters en Antifa zijn geen enkel probleem, zelfs als er duidelijk geweld bij gebruikt wordt en haat wordt verspreid. De leerlingen op scholen krijgen er zelfs vrij voor als ze meedoen. De AIVD zegt:

Wij doen geen onderzoek naar links-activisme, omdat daarbij geen ondemocratische doelen worden nagestreefd en er ook geen ondemocratische methodes worden gebruikt. 

Dus Regering, de kartel-partijen in de Tweede Kamer, de AIVD en de voornamelijk linkse media zijn het roerend eens. Ze bestrijden rechts (en niet links) met alle mogelijkheden tot hun beschikking. Dat bereikte vandaag een nieuw hoogtepunt:

Anne Hofstede, blijkbaar ambtenaar maar ook links-activist (Extinction Rebellion) roept haar mede-ambtenaren op te gaan staken en demonstreren uit protest tegen de verkiezings-overwinning van de PVV.

De organisatoren vinden het het belangrijk om een ‘signaal af te geven dat we onze ambtseed serieus nemen, dat we er zijn voor álle burgers en pal staan voor de rechtsstaat en de grondwet. En dat we bereid zijn om zo nodig ons werk neer te leggen’.

Bereid ons werk neer te leggen … Dat zegt dus een ambtenaar. Uit protest tegen een verkiezingsuitslag. Een democratische verkiezingsuitslag wel te verstaan.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben er voor als ambtenaren in verzet komen als ze handelingen moeten verrichten die in strijd zijn met onze grondwet en de rechtsorde. Nooit meer “befehl ist befehl” als je me goed begrijpt. Maar waar was Anne Hofstede de afgelopen 3 jaar? Toen onze grondrechten met voeten getreden werden? Toen deze overheid ons allerlei maatregelen oplegde die in strijd zijn met onze grondwet? Toen ons Kabinet in strijd met grondwet handelde?

Nergens te bekennen natuurlijk. Dus dit is ook geen protest tegen schending van grondrechten. Het lijkt er nog niet op. Er is nog geen regering gevormd. Nog geen besluit genomen. Nog geen maatregel aangekondigd. Dit is een LINKS protest van slechte verliezers. Dit is LINKS TUIG dat geen enkel voornemen heeft om zich neer te leggen bij onze democratische rechtsorde. Dit is COMMUNISTISCH SCHOREM dat alleen maar controle en onderdrukking voorstaat. Dit is GLOBALISTISCH SCHORRIEMORRIE dat maar één agenda heeft: Agenda 2030.

De invloed en indoctrinatie van de globalisten, de EU, het WEF en de VN is al zodanig doorgedrongen in ons ambtenaren-apparaat dat het heel moeilijk gaat worden om een democratische stemming uit te gaan voeren. Deze mensen worden al zolang tegen de burger ingezet dat ze zijn vergeten dat ze zijn aangenomen om vóór de burger te werken. En dit meisje is nota bene communicatie-adviseur bij de gemeente Amsterdam. Een zelfbenoemd specialist in “story listening“. Het lijkt erop dat ze zelf naar “verhaaltjes” heeft geluisterd en er in is gaan geloven.

Maar vergeet één ding niet, Anne Hofstede, jij bent ambtenaar. Jij werkt voor ONS en dus ook voor MIJ. Jij hebt te doen wat er gezegd wordt door de burger. En als je daarbij de wet moet overtreden mag je weigeren maar NIET EERDER!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.