Klimaat Hysterie

Ik denk dat velen de leugens over COVID en OekraĆÆne inmiddels doorzien. Palestina en klimaatverandering is echter nog wat hardnekkiger. Zolang we niet het hele plaatje willen zien gaan we het ook niet zien. De agenda wordt uitgerold en het zijn allemaal onderdelen van deze zelfde agenda. Vandaag wat feitjes, of beter gezegd ontmaskerde leugens, op een rij over “Global warming” of zoals ze het tegenwoordig wat voorzichtiger noemen “Climate Change”:

Over de smeltende ijskappen kunnen we inmiddels kort zijn: de ijskap in Antarctica groeit zelfs volgens verschillende onderzoeken. Een studie, uitgekomen in 2023, van Julia R. Andreasen toont aan dat de zuidelijke ijskap met 5305 km2 gegroeid is. Aangezien de geclaimde stijging van de waterspiegel “niet lokaal” wordt genoemd kan het een en ander overboord.

In het noorden is het al niet heel veel anders. Zorgvuldig worden koude-records uit het nieuws gehouden terwijl Greta overal op de koffie mag komen.

Uit Zweden en Noorwegen komen opmerkelijke berichten: Daar hebben ze, šŸ™‚ om het klimaat te sparen šŸ™‚ , de dieselbussen ingeruild voor elektrische varianten. Door de extreme kou, op dit moment, weigeren die echter dienst en moeten de oude diesels weer uit de garage. Was het niet bekend dat dat lithium-Ion onder nul niet echt functioneert?

Vorig jaar haalden de Nederlandse boeren nog aan dat er direct over de oostelijke grens geen absurde stikstof-waarden gelden. Inmiddels zit de Duitse overheid de boeren ook in de nek. Daar worden de landbouwers echter met andere regels de nek omgedraaid. Ieder weldenkend mens kan toch de Ć©Ć©n-en-Ć©Ć©n-is-twee som oplossen:

Het gaat niet om stikstof (NL) net zoals het niet om subsidies (D) gaat maar het gaat om de boeren en onze voedselvoorziening. Het creƫren van schaarste en het globaliseren van de voedselstromen om meer en directere controle te vergaren.

De VN eist inmiddels dat er 150 BILJOEN ($150 trillion) wordt uitgetrokken voor klimaatverandering door de lidstaten. Dat is 150 met 12 nulletjes (150.000.000.000.000), wel te verstaan. Even terug naar onze Premier:

Wat denk je? Zou hij een significante bijdrage aan dit verzoek van de VN toewijzen?

Tenslotte claimt de klimaat-goeroe Al Gore dat “ā€˜klimaatveranderingā€™ een ā€˜wereldwijde geestelijke gezondheidscrisisā€™ veroorzaakt“:

Ik ben het met hem eens: Er is sprake van een wereldwijde crisis m.b.t. geestelijke gezondheid maar alleen onder POLITICI !!! De absurditeit van de beweringen en maatregelen maken dat deze klimaat-predikers toch alleen maar als geestelijk gestoord kunnen worden aangeduid. Oh ja, ik hoor hem zeggen: “We have the means to do it” maar ik ben bang dat ie toch nog 150.000.000.000.000 “means” te kort komt; die moeten wij nog even ophoesten; hoeveel mensen zouden daarvan in geestelijke nood komen?

En zou de huidige geestelijke gezondheid van onze jeugd misschien iets te maken hebben met de jaren van angst, onderdrukking, opsluiting en gedwongen prikken? Dat ligt vele malen meer voor de hand. Maar zoals de politici zeggen: “never waste a good crisis“.

Je gaat het pas zien als je het doorhebt.

En ondertussen gaat Nederland vrolijk schaatsen, op natuurijs …

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.