Klimaatkosten

Onze “democratisch” gekozen maar demissionaire leiders zijn weer onderweg naar Davos. Zogenaamd op “eigen titel” maar wel op kosten van ons en overal waar ze komen dragen ze de titel “Minister” e.d. Het WEF is ook geen discussiegroep. Er zijn geen andere meningen. Het zijn panels waar eensgezinden het nieuwe globalistische beleid tentoonspreiden. Regeringsleiders krijgen instructies, niet meer, niet minder. En deze instructies zullen dit jaar veelal over het klimaat gaan.

Laten we even terug komen op mijn vorige blog omdat ik wil dat de impact hiervan aankomt. Ik ben bang dat zoveel nullen iedereen over het hoofd gaan en dat er geen realisatie is wat er staat te gebeuren.

De VN eist 150.000.000.000.000 van de lidstaten om een stijging van CO2 van minder dan 0,1 % tegen te gaan en daarmee een temperatuur-stijging van 1,5o. Dat is als alle beweringen kloppen en alle computer-modellen uitkomen. We weten inmiddels dat dit totale onzin is. En voordat je dat ene woordje gemist hebt: De VN EIST … Het is geen verzoek, het is geen voorstel, er is geen overleg. Zij hebben bepaald dat dit “nodig” is dus moet het maar opgehoest worden. Hebben we enig idee hoeveel geld dit is? Ik zal het even terug rekenen voor je; dan denk ik dat je schrikt.

Voor het gemak gaan we even uit van dollars maar die wijken niet zoveel meer af van de euro. 150 biljoen heet in de Engelse taal nog steeds 150 trillion wat het alleen maar verwarrender maakt. One billion in Engels is namelijk in Nederlands een miljard.

Ervan uitgaande, voor het gemak, dat er 7,5 miljard mensen op deze aardkloot leven dan is de eis van de VN ruwweg 20.000 per persoon. Mannen, vrouwen, kinderen, bejaarden, etc. Als we van een gezin van 4 personen uitgaan zou dat dus al 80.000 per gezin zijn. Dat is ruim boven modaal in Nederland, PER JAAR, wel te verstaan. Maar we hebben het niet over Nederland. We hebben het over de wereld. In Oost- en Zuid-Europa liggen de inkomens al aanzienlijk lager en dan hebben we het nog niet over Azië, Zuid-Amerika en zeker niet Afrika.

Gaan we het dus terugrekenen naar BBP en/of draagkracht dan zal deze 80.000 een veelvoud worden. Reëel gezien gaat dit voor een Nederlandse gezin dus tonnen kosten.

Onlangs is er een onderzoek geweest naar de draagkracht (inkomen) van de regelmatig op de snelweg terugkerende Extinction Rebellion demonstranten. Natuurlijk zijn mensen daar nieuwsgierig naar want de meesten onder ons hebben geen tijd om dag-in dag-uit op de snelweg door te brengen. Verbazend veel zijn dan ook uitkeringsgerechtigden. Daarbij krijgen ze nog een klein (zwart?) centje erbij van Soros als dank voor hun ontwrichtende activiteiten maar dan houd het ook op. De kans is minimaal dat deze mensen enkele tienduizenden euro’s gaan bijdragen aan hun “eigen doelen”.

Als je op deze manier de “plannen” op een rijtje zet dan komt de totale absurditeit pas echt naar boven. Ik denk dat men ook heel goed weet dat het niet haalbaar is maar daarbij denk ik dat dit ook absoluut niet de doelen zijn. Het doel is duidelijk: armoede creëren.

Vroeger zei de ondernemer tegen mijnheer pastoor: “Als jij ze dom houdt dan hou ik ze arm“. En modern ondernemen begint bij WEF en de nieuwe religie is Climate Change.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.