NAVO troepen allang in Oekraïne

Er wordt mondjesmaat toegegeven dat er NAVO manschappen in Oekraïne zijn. Mondjesmaat want velen blijven het nog ontkennen. De Franse President is er voorstander van en de Duitse Bondskanselier wil het niet. Heh? Wil het niet? Ik schreef in september vorig jaar al over de eerste gesneuvelde Duitse militairen aan het front in Zaporizhzhia in het oosten van de Oekraïne. Maar de Duitse overheid ontkent nog steeds.

De Poolse Minister van buitenlandse zaken Radek Sikorski is er duidelijker over. Er zijn allang NAVO troepen in de Oekraïne:

En Nederlandse troepen? Hoe staat het daarmee? Onze politiek ontkent stellig dat er Nederlandse militairen in Oekraïne zijn, vooralsnog. Maar ik kreeg een kerstkaart van het Korps Commandotroepen in handen waar letterlijk op staat:

bij zowel de oorlog in Oekraine als het conflict tussen Israel en Hamas is het Korps Commandotroepen betrokken.

Deze kerstkaart is mede verzonden aan het “thuisfront” oftewel de familieleden van de commando’s dus zeker niet geclassificeerd. Ik denk dat er weinig twijfel blijft bestaan: Ook Nederland heeft manschappen in Oekraïne, zo lijkt mij.

Alles is gereedheid voor een false-flag?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne, Overheid met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.