De andere k(r)ant

Ik heb een abonnement op de Andere Krant genomen. Niet dat er echt veel in staat wat ik niet wist maar ik wil het project steunen. Het geeft me het idee dat er nog een paar journalisten zijn die hun werk serieus nemen. Het zijn vooral artikelen die we allang wisten maar nu worden toegegeven. “Corona-sprookjes overheid” en “Complot-denkers hadden gelijk” is natuurlijk mosterd na de maaltijd.

Daar waar Flavio (BLCKBX) deze week Naomi Wolf uitnodigde kan ik in de Andere Krant een artikel lezen over Candace Owens. Ik begrijp het niet. De boodschap is weliswaar anders dan het narratief maar wederom leggen we ons oor te luister bij Amerikanen. Waarom? Ik geloof niet zozeer in “controlled opposition“. Ik ga niet ontkennen dat het bestaat maar ik acht mezelf heel goed in staat om zelf uit te maken welke mening ik vorm. Ik ga dus ook niet beweren dat deze meiden CO zijn.

Maar de boodschap moet, op een of andere manier, wederom uit de VS komen en dat begrijp ik niet. We moeten niet vergeten dat het juist globalisme is waar we tegen vechten. Elite die alle grenzen, culturen en individualisme willen vervagen. En de afkomst van deze meiden vind ik daarbij nog twijfelachtig ook. Mevrouw Wolf was nota bene adviseur van Clinton. Zij adviseerde onze “Global-Warming-GOD” Al Gore. In het interview ontwijkt ze ook vragen over 9/11 en Climate Change. En wij moeten geloven dat ze “gedraaid” is?

Veel van de ellende waarmee we te maken hebben komt uit de VS en wellicht al jaren. Onze eigen Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook Sleepwet genoemd, heeft zijn oorsprong in de VS. Aldaar creëerde men in het post-9-11 tijdperk Homeland Security en de Patriot-Act. Alle burgerrechten gingen spontaan het raam uit. Onze WIV is gewoon een aftreksel daarvan en als zodanig een export product van de VS.

Zelf heb ik de heksenjacht op de MotorClubs meegemaakt en zelden stonden in de motivering van het OM Nederlandse gebeurtenissen. Het was veelal gestoeld op de benadering van de FBI en ATF en niet eens op veroordelingen van MC-leden aldaar. Suggestie was genoeg.

Ook VN en WHO zitten niet toevallig in New York en het globalistische gedachtegoed wordt daar het meest gesteund. Waarom willen we toch zo graag op de Amerikanen lijken? We hebben zelf zo’n mooi land. Is het doodsimpel GELD? Is dat de vergiftiging die hier inmiddels ook is doorgedrongen? Wil iedereen gewoon MEER geld? Desnoods ten koste van je medemens? Want DAT is duidelijk het grote gif dat de oceaan over komt.

Ik vind het jammer dat zowel Flavio als De Andere Krant tijd besteden aan deze knappe modelletjes van de overkant. Er zijn zoveel interessante mensen hier in Nederland.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.