Politiek proces

Gideon van Meijeren (FVD) moet komende week, 28 mei, voor de rechter verschijnen. Zogenaamd voor opruiing maar daar kun je ernstige twijfel over hebben als je de beelden onderzoekt die ter discussie staan. In een interview met Flavio Pasquino (backup) legt Gideon uit waarom. Maar persoonlijk vind ik de tijdstippen nog veel meer een aanwijzing. Een vermeend “vergrijp” in 2022 wordt tijdens de campagne voor de verkiezingen van november 2023 in de pers onder de aandacht gebracht. Veel lawaai maar verder doet men er op dat moment niks mee. Nu, vlak voor de Europese verkiezingen, gaat de vervolging van start.

Dat zijn geen toevallige momenten. Dat zijn zeer secuur uitgekiende momenten bedoelt om de verkiezingen te beïnvloeden. Ik leg, ter vergelijking, de zaak van Ursula von der Leyen er langs: Het Europese OM heeft laten weten dat men de vervolging van haar (vermeende) corruptie zal uitstellen tot NA de Europese verkiezingen. Hierover is echter in de MSM weinig tot niets bericht. Meten met 2 maten? Of druipt hier de beïnvloeding van OM en media van de komende verkiezingen vanaf.

Beide zaken in beeld gebracht; oordeel zelf:

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.