Klimaat leugens en waarheid

Je kunt geen krant open slaan, geen “nieuws” website bezoeken, geen journaal bekijken of je wordt dood gegooid met de HITTERECORDS! Het is zo alarmerend dat niet alleen het KNMI maar alle Main Stream Media kanalen er maar niet over op kunnen houden. We zijn verdoemd. We zijn verloren. Alles gaat naar de KLOTEN! Al Gore had gelijk en predikt door. Greta Thunberg moet nog harder huilen en trekt nog vervormdere gezichten. De VN moet echt gaan ingrijpen. Hel en verdoemenis. Je hoeft geen hel meer te vrezen want de aarde wordt in ras temp nog heter als de duivel zich thuis kan voorstellen. Waarom luisteren de mensen toch niet? We gaan er aan als we niet allemaal elektrisch gaan rijden, die dure warmtepomp kopen en per direct insecten gaat eten. Snapt nou werkelijk niemand dat Climate Change veel erger is dan corona? We gaan dood!

Het is hoogtij voor de klimaatalarmisten. Ze zijn in hun element en hebben de wereld in de ban. Behalve de mensen die nuchter blijven en nog enigszins voor zichzelf denken. Want al deze cijfers zijn gemanipuleerd, GELOGEN. Tja, goed verborgen gelogen want allereerst hebben ze de temperaturen van de 1e helft van de vorige eeuw grondig gemanipuleerd:

Goed stuk en de moeite waard om eens te lezen. De temperaturen waren namelijk in de 30’er en 40’er jaren een stuk hoger als nu voorgesteld wordt.

Er wordt niet alleen vreselijk gerommeld met de cijfers maar daarbij slaan metingen inmiddels nergens meer op. De “verstedelijking” wordt totaal genegeerd. Steden groeien en meetstations die vroeger ver buiten de bebouwing stonden staan er nu midden in. De meeste automobilisten kennen de ervaring misschien niet maar vraag elke motorrijder naar het temperatuur verschillen tussen stad en platteland en deze kan je vertellen dat die aanzienlijk zijn.

Het nieuws gaat over de cijfertjes en die zijn niet of nauwelijks te controleren. Inmiddels is algemeen bekend dat de ijs massa in Antarctica alleen maar groeit. De ijsmassa op de noordpool drijft grotendeels dus zou smelten helemaal geen zeeniveau kunnen beïnvloeden. De gebrainwashte klimaatalarmist begint dan maar over Groenland.

Dat is land en de ijsmassa smelt daar ook!!! Over een paar jaar ligt er helemaal geen ijs meer op Groenland! ALARM!

De waarheid is dat de ijsmassa op Groenland ook groeit. Leuk berichtje: Groenland: Cruiseschip kan vanwege ijs de havens niet binnenvaren. Jazeker, JULI 2024, hartje zomer! En de scheepvaart heeft hinder van het ijs in de havens van Groenland. DAT IS NIEUWS maar natuurlijk geen nieuws dat de klimaatalarmisten willen horen. Website met nepnieuws? Prachtig linkje naar de wetenschap uit dit artikel.

Maar ja, de meeste mensen googlen de “gerenomeerde” nieuwssites en luisteren naar de “betrouwbare” TV zenders. Ze zijn reddeloos verloren.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.