Ramp aan de Mexicaanse kust.

Werkelijk treurig nieuws:

Honderden Amerikanen zijn door een hel gegaan toen een brand een einde maakte aan de stroom op hun cruiseschip. Hierdoor vielen de AIRCO’S en de KOELKASTEN uit. 3 dagen moesten ze noodgedwongen overleven op blikvoer dat aangevoerd werd door een snel opgezette luchtbrug van het leger.

Het mag een wonder heten dat deze arme mensen het allemaal overleefd hebben. Ze hebben nu wellicht inzage wat duizenden bootvluchtelingen voor hen hebben meegemaakt. Die hadden namelijk ook geen AIRCO en KOELKASTEN aan boord, weet je.

We hopen allemaal dat deze mensen een weg vinden om deze traumatische ervaringen voor de rest van hun leven mee te dragen. Ik hoop dat er speciale teams van psychologen en psychiaters worden ingezet om deze arme mensen te begeleiden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.