Burgemeesters maken actieplan tegen motorbendes.

Verschillende nieuwssites melden het al:

Burgemeesters maken actieplan tegen motorbendes.

Wat betekent dat? Wat is de intentie? Wat is de aanleiding? Wat zijn motorbendes?

Er lopen een aantal zaken maar die strekken nog niet verder dan verdachtmakingen. Bij mijn weten is er nog geen enkele veroordeling. Maar ja, is het OM wel uit op veroordelingen? In de zaak tegen HAMC “verprutste” ze de zaak door ongeoorloofde telefoontaps in het dossier te voegen. Vergissing? Ik denk het niet. Hierdoor werd het OM niet ontvankelijk verklaard maar een uitspraak kwam er nooit. Zelfs niet toen de Hells Angels er uitdrukkelijk om vroegen. Ergo: verdenking blijft bestaan.

Op 7 november jl. melde ik het al in dit blog: Ik ben ervan overtuigd dat Justitie het eigenlijk helemaal niet gemunt heeft op de MC’s. Het is slechts een middel. Het werkelijke doel is uitbreiding van surveillance en controle. Met andere woorden: inperking van onze vrijheden.

 

En inderdaad, de burgervaders maken al plannen. Plannen tegen ……… ja, tegen wie eigenlijk? Tegen de MC’s, of zoals ze dat zelf noemen de “motorbendes”? Of wordt het algemene plaatselijk wetgeving in de vorm van gemeenteverordeningen?

Ik ben bang voor dat laatste. En dan komt mijn voorspelling weer eens uit: de MC’s zijn geen doel, slechts een middel!

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.