PostNL drama

 

Ik verstuur nooit meer een brief, of het moet zijn dat het NIET anders kan. Ik geloof niet dat ik dit jaar een postzegel geplakt heb.

Maar onze overheid heeft nu eenmaal bepaald dat je bijvoorbeeld kentekens moet overschrijven op een postkantoor. Daar kun je dus niet omheen. Dus even naar www.postnl.nl en via de “locatiewijzer” kijken waar ik moet zijn.

Zeeuwen in de Heistraat te Helmond: volgens de website open van 09:00 tot 17:30. Ik was daar om 16:00 maar de deur was op slot:  “i.v.m. de vakantieperiode zijn wij na de middag gesloten“. $#*&^*(%$*&^*^)(*&(*_ GEEF DAT DAN EVEN DOOR AAN POSTNL!

Dan maar naar het “Business Point: Dat zit op het industrieterrein in het pad van NICO BERKERS KANTOOREFFICIENCY. Open van 08:00 tot 18:30; dat mag geen probleem zijn. Daar aangekomen was het inderdaad open maar op de balie prijkte een prachtig bordje:

 

Dat kan toch niet waar zijn. ONGELOOFLIJK!

In de morgen (09:30) maar weer terug naar Zeeuwen in de Heistraat: GESLOTEN!

IK BEN ER KLAAR MEE! #@#%$&%(*%%##&^*^%*&(&^)(^%%#$@

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.