Hoe echt is Sons of Anarchy?

Vorige week werd ik zomaar aangesproken door een kennis op mijn werk:

“Ik kijk ook Sons of Anarchy. Leuk hoor. Maar vertel eens, hoe echt is dat eigenlijk allemaal? Je weet wel, die criminaliteit en zo.”

Ik: “Nou ja, eigenlijk is dat wel heel waarheidsgetrouw. De lokale Politie is zo corrupt als de pest, net als hier. De FBI en de ATF hebben allemaal hun eigen agenda dus houden zich ook aan geen enkele regel. De CIA is helemaal van god los maar dat wisten we natuurlijk al langer. De Sheriff, die aanvankelijk redelijk eerlijk leek, heeft ook zijn grenzen en gaat erover. De officier van Justitie …”.

Hij onderbrak me: ” … maar ik bedoel de Motorclub. Is die echt zo crimineel met die wapens en zo?”

Ik: “Oh, is dat wat je onthouden hebt van de serie?”.

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.