The best of 2014

Statistieken. Leuk om naar te kijken en om zaken uit te halen. Gewoon weetjes. Dus ik zit nog maar eens te kijken naar de statistieken van MediaVrijheid:

Nog altijd een van de trouwste lezers:

inetnum: 159.46.0.0 – 159.46.255.255
netname: JUSTNET
descr: Ministerie van Justitie
descr: P.O. Box 20301 2501 EH The Hague

MV-AIVDTotaal toch goed voor een slordige 1100 bezoekjes per jaar. Is toch 3 per dag. Je vraagt je serieus af of ze daar niks beters te doen hebben 🙂

Maar even verder met de cijfers:

126,739 unieke bezoekers. Thanx lezers! Want hoewel ik dit blog begonnen ben voor mezelf, om lekker mijn sores en frustraties van me af te schrijven, vind ik dat toch ook wel leuk om te zien dat er ruim 125 DUIZEND mensen het blijkbaar leuk vonden om mijn blog te bezoeken. Het sterkt me zeker in mijn voornemen om nog lang niet te stoppen.

Maar de leukste statistieken vind ik toch wel de TOP 3 BLOG’S oftewel specifiek welke stukjes vonden de mensen nou het meest interessant:

Op nummer 3, en dat vind ik eigenlijk wel heel erg leuk, een gastblog van Arie: DE BIKERS KRISTALNACHT IS AANSTAANDE ! met maar liefst 20,318 lezers.

Een schitterend verhaal wat uit de tenen van Arie kwam. Boosheid, frustratie en prachtige “proza” . Thanx Arie voor je geweldige bijdrage.

Wellicht verdiende dit verhaal wel de 1e plek in dit lijstje omdat het natuurlijk ontstaan is op Facebook. Pas een dag later is het op Mediavrijheid verschenen waardoor het veel meer lezers heeft als mijn cijfers doen vermoeden.

Op nummer 2, en dat vind ik zelf geweldig omdat het, volgens mij, een van de meest informatieve stukjes is op mijn blog, de blog 1% Motorcycle Clubs met 23,117 lezers.

Ik hoop dan ook dat dit stukje een klein beetje heeft bijgedragen aan het beeld dat de mensen hebben van 1% MotorClubs. Dat het een beetje afbraak gedaan heeft aan de propaganda die vanuit Den Haag verspreid over haar burgers.

Ik heb, in ieder geval, wel de indruk dat het goed gelezen is door mijn bovenstaande fan de AIVD 🙂

MannelijkeAgentMet maar een paar lezers meer op een wankele nummer 1Het wordt persoonlijk met 23,613 lezers.

Dit verhaal kwam ook recht uit mijn hart. De enorme frustratie en boosheid in zijn ruwste vorm zo de wereld in gespuugd. Vele mensen hebben hierdoor meegeleefd en de reacties waren geweldig.

Ik hoop dat dit stukje, en natuurlijk de rechtszaken die hier op volgen, een bijdrage leveren aan de vrijheid in Nederland en de misstanden bij Politie en Justitie in het bijzonder.

Ik wil langs deze weg al mijn lezers hartelijk danken voor de interesse en de leuke reacties, hier op Mediavrijheid maar vooral IRL. Ik ga nog even door want ik heb nog regelmatig inspiratie en de lezers blijven komen: dit jaar, en het is nog maar begin maart, alweer 31,276 lezers.  Thanx allemaal en tot ziens, lezens en horens.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.