1% Foundation

LogoHet beleid van de overheid omtrent MotorClubs loopt volledig uit de hand. Onze overheid vervolgt en bestraft MotorClubs zonder enige vorm van proces op een bestuursrechtelijke manier en dat is nog altijd in strijd met de grondwet in Nederland.  Dat men dit doet op een zodanige wijze dat het vreselijk moeilijk is om daartegen in verzet te komen moge inmiddels ook duidelijk zijn.

Om deze reden hebben we de 1% Foundation opgericht met het doel de grond- en burger-rechten van alle bikers te waarborgen.

Het is gebleken dat de Minister niet aangesproken kan worden op het instellen van het beleid. Hij wordt beschermd door de ( 200 jaar oude ) grondwet en alleen de tweede kamer kan hier op ingrijpen. Helaas is dat nog nooit gebeurd.

De documenten t.b.v. het beleid zijn echter opgesteld en verspreid door de politie. Om die reden hebben we inmiddels een aangifte van valsheid in geschrifte, smaad en/of laster gedaan tegen de politie. Hiermee willen we bereiken dat de rechter gaat toetsen of de documenten van de politie op waarheid berusten.

Ook worden andere zaken voortgezet, bij de bestuursrechter of de Raad van State.

Het moge duidelijk zijn dat dit werk veel tijd en geld kost. Geld dat tot op heden opgebracht wordt door de Veterans MC. Maar deze financiering begint een behoorlijke belasting te worden voor een relatief kleine MotorClub. Temeer omdat vrijwel al onze zaken principieel zijn en de uitkomst hiervan in het voordeel zullen zijn van alle clubs en individuele motorrijders, vragen wij middels de 1% Foundation om een bijdrage.

Wij zijn blij met de enorme morele steun die we ontvangen vanuit alle lagen van de bevolking. We hopen dan ook dat jullie allen deze strijd ook financieel zullen steunen.

1% Foundation  http://foundation.1percent.nl

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.