Onschuldig maar toch wederom vastgezet.

2015-05-25-AanhoudingAchter ons ligt wederom een roerig weekend. Niet alleen werd er blijkbaar druk vergaderd in Limburg maar ook in Apeldoorn bleek wat het huidige beleid doet met onze vrijheid en rechten. Terwijl men in Limburg overleg voert over wetgeving om mijn club en daarmee mijn leven kapot te maken wordt in Apeldoorn al gehandhaafd.

Ik heb 2 weken geleden nog inzage gehad in mijn justitiële documentatie en daaruit blijkt dat ik de afgelopen 20 jaar van onbesproken gedrag ben. Géén antecedenten! Ik ben inmiddels 10 jaar verknocht aan de Veterans MC en 5 jaar Member. Ook zijn mij geen zaken bekend tegen de Veterans MC of zelfs individuele leden.

Toch word ik op een openbaar evenement als een crimineel afgevoerd. Door niet 1 of 2 maar tientallen beveiligingsbeambten en politieagenten. Gearresteerd, afgevoerd naar het politiebureau, gefouilleerd, gefotografeerd, vingerafdrukken afgenomen en ingesloten in een cel.

Als de hulp-officier me voorgeleide doet komt voor de eerste keer antwoord op mijn vraag “met welke wettelijke basis?“. Of eigenlijk niet want zijn antwoord is dat ik ben aangehouden op basis van artikel 184 WvSr, “Hij die opzettelijk niet voldoet aan een bevel of een vordering, krachtens wettelijk voorschrift gedaan door een ambtenaar“. De vraag welk “wettelijk voorschrift” hiermee wordt bedoeld is nog altijd niet beantwoord.

PolitieAls je deze casus bekijkt valt eigenlijk het meest op dat de Politie van het begin tot het eind deze zaak regisseert, bepaalt en uitvoert.  De documenten “Hells Angels en andere 1%-MC’s in Nederland” en “Outlawbikers in Nederland” zijn opgesteld door de Politie. Daarna zijn deze verspreid middels www.Politie.nl door de Politie. Het is de Politie die dwingende adviezen geeft aan Gemeente, Burgemeester en particuliere organisaties. Het moet volgens hun regels en anders niet. Vervolgens handhaaft de Politie als iemand zich niet houdt aan “hun” regels. Nergens in het gehele traject is er inmenging van de wetgever, de GEKOZEN politici of de rechterlijke macht. De Politie ontwerpt, bepaalt, regisseert en handhaaft. DAT is het KENMERK van een POLITIESTAAT.

Als ik de agent die me arresteert vraag waarom antwoord hij slechts “ik doe gewoon mijn werk“.  Als ik de agent die me vervoert vraag waarom antwoord hij slechts “ik doe gewoon mijn werk“. Als ik de agent die me insluit vraag waarom antwoord hij slechts “ik doe gewoon mijn werk“. Als ik de agent die me verhoort vraag waarom antwoord hij slechts “ik doe gewoon mijn werk“. Bij dat verhoor was ik het beu. NEE! JIJ bent POLITIE! Jij bent geen individu die er persoonlijk geen mening over heeft. Jij bejegent mij nu als onderdeel van een apparaat genaamd POLITIE. Dus blijf me niet vertellen “ik doe gewoon mijn werk“! JIJ bent verantwoordelijk voor deze misstanden!

NazisJoden

Dutchbikers schrijft: “We komen steeds dichterbij de vervolging. Een gewone bevolkingsgroep word vervolgd vanwege hun overtuiging. De keus van je vervoermiddel maakt dat de staat je kan arresteren. En kijk de agenten. Bril op en boos kijken was de instructie. Kijk de soldaten. De geweren van toen zijn geholsterde pistolen van nu. Is dit de wereld die we aan onze kinderen nalaten? Laten we ons slachten? Of gaan we voor onze vrijheid? Zoek de verschillen….“.

PolitieBiker

Tijdens “verhoor” vraag ik de agent: “Hoever moet het gaan? Totdat we in Nederland een drama hebben als in Waco, Texas? Waar POLITIE klaarblijkelijk 9 BIKERS executeerd in koele bloede?“. Hij antwoord koel en onbewogen: “Dat is Amerika. Hier in Nederland hebben we daar het politieke klimaat niet voor.“. Ik antwoord slechts: “Waarom zit ik nu op jouw politiebureau dan?”.

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Onschuldig maar toch wederom vastgezet.

  1. Pingback: Meten met 2 maten | MediaVrijheid

Reacties zijn gesloten.