Geen (complot)THEORIE

Mensen zijn doodsbang. En die angst maakt blijkbaar iedereen blind. Alle kritiek wordt inmiddels afgedaan als (complot)theorie. Zelfs mijn simpele plaatje werd door diverse mensen als complottheorie afgedaan. Maar is geen complot te zien en zeker geen theorie. Alleen doodsimpele FEITEN.

  • De Johns Hopkins University verstrekt statistieken waar overheden mee werken. Geen theorie maar FEIT!
  • De JHU is opgericht en wordt betaald door de Rockefeller Foundation. Geen theorie maar FEIT!
  • De World Health Organization (WHO) wordt betaald door de Gates Foundation. Geen theorie maar FEIT!
  • De WHO waarschuwde alle overheden voor een groot onheil en adviseerde een “lockdown”. Geen theorie maar FEIT!

Waarom blijft dan iedereen hardnekkig praten over complottheorieën? Een complot is (by definition) “geheim”. En hier is NIETS geheim. Zelfs de RIVM ontvangt gelden van de Gates Foundation en verspreid hun prachtige kleurenfolders via de website. Citaat RIVM website: “De WHO en het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  zijn hiertoe financieel in staat gesteld door de Bill & Melinda Gates Foundation.“. Ga dan zelf kijken.

De medische wereld kent vrij eenvoudige “regels” (postulaten) om aan te tonen of we te maken hebben met een ziektekiem. Om te bewijzen dat een virus of bacterie verantwoordelijk is voor een ziekte. Dit bewijs is nooit geleverd! Dat is een FEIT! Geen theorie. Om te kunnen spreken van een pandemie of zelfs een epidemie MOET er sprake zijn van een ziektekiem. Geen theorie! Grondregel van notabene de WHO zelf. FEIT!

Maar zelfs al zouden we uitgaan van een bestaand virus:

  • De officiële cijfers zijn lager dan de cijfers van de griepgolf van 2018. FEIT!
  • De officiële cijfers zijn lager dan de cijfers van de griepgolf van 2009. FEIT!
  • De officiële cijfers laten een extreem laag sterftecijfer zien van kanker, hart en vaatziekten en ja, zelfs de GRIEP. FEITEN!
  • Het totaal aantal sterfgevallen (per dag) is niet hoger als in 2018. FEIT!

Dus wat nou COMPLOTTHEORIE ? Er is geen (geheim)complot en het is zeker geen THEORIE meer.

Maar ondertussen volgen we de aanwijzingen, blijven we binnen, gaan er ZZP’ers en bedrijven failliet, gaat onze economie naar de kloten en behandeld de 2e kamer achter gesloten deuren wetsvoorstellen voor de toekomst.

Er is, wat mij betreft, zeer duidelijk aangetoond dat de WHO, de JHU, het RIVM en onze overheden alleen maar af gaan op THEORIEËN waar alle FEITEN ontbreken.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona. Bookmark de permalink.