NOS propaganda

Komen we ooit nog hier uit? Dat is de vraag die moet stellen! Je MOET er over nadenken. Er zijn namelijk steeds meer geluiden dat we hier nooit meer uitkomen. Het “nieuwe normaal” wordt steeds meer onbeschaamd besproken. Onze Minister zegt doodleuk: “Als het lang genoeg duurt wordt het vanzelf normaal.“. De kopstukken achter deze crisis Bill Gates en Klaus Swab komen er steeds vaker openlijk voor uit: Het wordt nooit meer zoals het was.

En de propaganda van onze staatsomroep NOS draait op volle toeren. Alles wordt recht gepraat; er is zelfs sprake van regelrechte geschiedsvervalsing, in mijn optiek. Gisteren kwam er een NOS filmpje on-line:

Mijn haren gingen hiervan overeind. De ongelooflijke propaganda. De misselijkmakende geschiedsvervalsing. Dit meisje lult alles recht wat krom is en praat alles naar onze overheid en onze banken. Vanuit Overheid, Banken en Main Stream Media woed al een tijdje een propaganda-oorlog tegen de Bitcoin maar in deze bijdrage doen we werkelijk aan totale geschiedsvervalsing. Een voorbeeld:

Mejuffrouw neemt ons even mee naar de crisis van 2008: “De crisis ontstaat doordat banken in de VS te veel risico nemen bij het verstrekken van hypotheken. Mensen die het eigenlijk niet kunnen betalen krijgen toch een hypotheek.“. De schuld ligt natuurlijk weer bij de burger. Die heeft tenslotte een hypotheek aangevraagd die ze niet kunnen betalen. Dat is natuurlijk doodgewoon geschiedsvervalsing en ze poetst alle verantwoordelijkheid van de financiële wereld weg alsof het nooit bestaan heeft. Geen woord over de derivaten en alle andere misstanden. Geen woord over de woekerpolissen zoals we die in Nederland noemden. En vooral geen woord over het systeem van deze financiële “criminelen” waarbij ze juist méér geld konden verdienen aan hypotheken die NIET afgelost konden worden.

De burgers konden hun hypotheek wel betalen, binnen de parameters van de hypotheekcontracten. Maar het waren de banken die deze burgers benaderden dat hun huis “onder water” stond en daardoor een substantieel deel van de hypotheeksom versneld moest worden afgelost in een nieuw parallel krediet. Hierdoor moesten deze onschuldige mensen plotseling 2 tot 3 keer zoveel per maand ophoesten. DAARDOOR konden zij de bank niet meer betalen. En de banken legden beslag. De hypotheken echter waren door derivaten verzekerd tegen een hoger bedrag als de aflossing.

Alleen in IJsland zijn er financiële kopstukken vervolgd (en veroordeeld) maar de rest van de wereld heeft er NIETS mee gedaan. De meesten onder ons zijn al bijna vergeten dat het onze financiële sector was die onze economie naar de rand van de afgrond bracht, NIET de burger die een hypotheek afsloot.

Maar nu wordt stilaan de geschiedenis gewijzigd. In een tijd waar juist deze geschiedenis zo belangrijk is. Want er komt zwaar weer aan, veel zwaarder als in 2008. Alleen wordt nu deze financiële crisis bedekt door “corona”.

Willem Middelkoop is erg duidelijk: “Autoriteiten gaan deze (corona)crisis gebruiken om te zeggen: zonder corona was het pensioen-probleem niet ontstaan; zonder corona was het dollar-probleem niet ontstaan; zonder corona was …… je hoort het al aan de woorden van Klaus Swab.” en vervolgens: “Weet je wat een BIG RESET is? Alle pensioenfondsen nationaliseren in Europa; alle banken nationaliseren in Europa; een nieuwe digital currency lanceren bij de ECB waarbij wij als burgers direct een wallet hebben bij de ECB“. En dit is nog gewone Main Stream Media: RTL-Z.

We worden beroofd, financiën, grondrechten, menselijke waarden, vrijheid. En we zitten en kijken er naar ……

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.