Hersenloze papegaaien

In reactie op het vorige stuk van Dr. Fons vanden Berghe bereikte mij gisteren de volgende reactie:

als ik de wereldwijde op de beste scholen afgestudeerde virologen moet geloven, of een enkele mislukte huisarts die dan maar in de homeopathie is gegaan, laat mij dan maar die mensen die er wel voor gestudeerd hebben geloven wat ze zeggen

Dit is dus precies wat de hersenloze massa gaat doen als ze niet willen of kunnen lezen: Op de man spelen. Niet meer luisteren naar argumenten. Niet meer verdiepen in de inhoud. Simpelweg de boodschapper demoniseren zodat je het kunt negeren. Ik speel het niet op de man dus zal ik de naam van deze hersenloze papegaai niet noemen. Ik wil het namelijk over de argumenten hebben. En deze arts noemt 4 argumenten die steekhoudend zijn. Absoluut niet zijn mening. Als gepensioneerd arts ontvangt hij nog steeds post, literatuur en informatie omtrent zijn vakgebied. Daar haalt hij in zijn (brand)brief 4 zaken uit:

  • A. Een vaststelling van een collega, gespecialiseerd in geriatrie.
  • B. Een brief van farmaceut Janssen.
  • C. Vaststellingen van een onderzoeksgroep.
  • D. Officieel rapport van EudraVigilance.

Als deze bruikbare idioot dus even de moeite had genomen om het artikel te lezen dan had hij direct kunnen constateren dat vanden Berghe dus helemaal niet zijn mening verspreid maar slechts zijn ongerustheid, gebaseerd op 4 medisch wetenschappelijke stukken die hem bereikt hebben via zijn vakgebied.

Over die opmerking “mislukte huisarts” kan ik kort zijn: Hoe weet jij dat deze man “mislukt” is? Omdat hij zich, na zijn studie MEDICIJNEN, verder geconcentreerd heeft op GEZONDHEID? Dat wordt maar al te vaak vergeten: Onze artsen hebben geen gezondheid gestudeerd. Onze artsen hebben geen verstand van ons welzijn. Al onze artsen, zonder uitzondering, hebben MEDICIJNEN gestudeerd. Ze zijn dus allemaal, zonder uitzondering, specialisten op het gebied van de productlijn van de farmaceutische industrie. Gelukkig zie ik vele artsen die zich dit realiseren en hun carrière wensen voort te zetten in het kader van onze gezondheid en ons welzijn; artsen die zich concentreren op het beter maken van mensen i.p.v. het voorschrijven van dure producten afkomstig uit een zeer lucratieve maar twijfelachtige business. Vanuit dit perspectief zie ik een gewetensvol en zeer geslaagd mens.

Op die “op de beste scholen afgestudeerde virologen” wil ik nog even terug komen: Wist jij dat onze “eigen” Ab Osterhaus niet eens een (mensen)arts is? Hij is namelijk een dierenarts. Schrik niet maar zo ook onze “eigen” Marion Koopmans. Misschien is het wel daarom dat ze ons als VEE behandelen. DIT zijn de, in Nederland, voornaamste “op de beste scholen afgestudeerde virologen” en ze komen bijna elke talkshow, avond na avond, aan bod in de Mainstream Media.

Voor onze Belgische lezers ( jazeker, op MediaVrijheid.BE ): Marc van Ranst. Ook een vooraanstaand lid van de “op de beste scholen afgestudeerde virologen“. De volgende video staat nog altijd on-line:

Of laten we het eens over de allerhoogste van de
op de beste scholen afgestudeerde virologenAnthony Fauci hebben: Op dit moment onder vuur en onderwerp van een officieel onderzoek. Jim Jordan toont tijdens een “COVID-19 Origin Hearing” aan dat Fauci meermaals liegt. Het interessante wat ik er uit haalde was dat hij, via e-mail, een meeting belegde direct nadat hij moeilijke vragen had gekregen begin 2020. Deze meeting was met zijn bevriende “op de beste scholen afgestudeerde virologen“. Verbaast het je dat onze “eigen” dierenarts Marion Koopmans hierbij betrokken was (zie inzet onder). Klik gerust op het plaatje. Je kunt dan de gehele passage bekijken van deze “COVID-19 Origin Hearing“.

Direct na deze meeting publiceerden meerdere van deze “op de beste scholen afgestudeerde virologen” stukken die Fauci moesten vrijpleiten en de moeilijke vragen naar de doofpot moesten verwijzen. Conspiracy of conspiracy theory?

En welke naam zien we nog meer? Jawel, Christian Drosten. De ontwerper van de PCR-test die in 3 dagen werd goedgekeurd. Die hij aftekende met Dr. Drosten terwijl hij nog helemaal geen dr. was, op dat moment. Zijn afstudeerscriptie werd pas maanden later ingeleverd.

Het cirkeltje “op de beste scholen afgestudeerde virologen“, zoals deze “bruikbare idioot” ze noemt, lijkt erg klein en er is geen groot complot voor nodig, zoals je ziet, om de wereld ervan te overtuigen dat er een extreem gevaarlijk killervirus rondwaart dat ons allen gaat treffen.

Gelukkig zijn er nog heldere berichten: Universiteit van Duisburg-Essen: Geen verhoogd sterftecijfer als gevolg van COVID-19 in Duitsland. Dus welke PANDEMIE hadden we het ook weer over? Welk KILLERVIRUS bedreigt de mensheid?

Mijn advies: verdiep je niet in de personen. Verdiep je in de feiten, de inhoud, de werkelijke materie die er toe doet.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.