Nieuwsbrief Mikki Willis

Mikki Willis hier, van de Plandemic documentaireserie …

Een van de vele voordelen van de Plandemic-serie is dat ik nu nauw samenwerk met veel van ‘s werelds beste wetenschappers en immunologen om u de meest waardevolle feiten en levensreddende informatie te bieden. Ik zal delen wat ik leer in een doorlopende nieuwsbrief, om ervoor te zorgen dat u en uw dierbaren op de hoogte blijven, keuzes hebben en echte bruikbare stappen om gezond en vrij te blijven.

Om te beginnen heb ik onderaan deze nieuwsbrief een vrij verkrijgbaar protocol opgenomen dat is gemaakt door een gerenommeerde arts om je immuunsysteem kogelvrij te maken. Laten we er eens op ingaan. Ik heb onlangs een paar dagen doorgebracht met de uitvinder van mRNA-vaccintechnologie, Dr. Robert Malone. Hij had veel te zeggen over het belang van natuurlijke immuniteit en alle manieren waarop Big Pharma schade toebrengt aan het enige dat bedoeld is om je gezondheid te beschermen en je leven in stand te houden.

In de woorden van Dr. Malone: “De nieuwe gegevens die we zojuist hebben geleerd, zijn dat natuurlijke immuniteit 20 keer meer beschermend is dan de C0vid-v@ccine.” Ik vroeg hem direct: “Is het niet een beetje arrogant van ons om te denken dat de mens iets krachtigers kan creëren dan de natuur?” Dr. Malone antwoordde met een grijns: “Inderdaad.

Volgens verschillende nieuwe studies doet de haast om de wereldbevolking massaal in te enten tijdens een pandemie grote schade aan ons immuunsysteem. Is het een wonder dat het Verenigd Koninkrijk en vele andere landen de opkomst van een vreselijke nieuwe “superverkoudheid” melden?

Eén ding is duidelijk. Het is absoluut noodzakelijk dat we nu allemaal beginnen met het stimuleren van het natuurlijke immuunsysteem van ons lichaam. Ik had onlangs de eer om Dr. Vladimir Zelenko te interviewen, een van de meest inspirerende mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Voor zijn dappere en onvermoeibare inspanningen om levens te redden, is Dr. Zelenko genomineerd voor een Nobelprijs voor de Vrede, evenals de Presidential Medal of Freedom.

Mijn hart brak toen hij me vertelde dat hij was gediagnosticeerd met longslagadersarcoom, een van de zeldzaamste en meest dodelijke vormen van kanker die er is. Dr. Zelenko deelde tijdens ons interview: “Wanneer iemand zich in deze staat in zijn leven bevindt, geven ze niet om geld, macht of roem. Je waardestructuur verandert en je begint je te concentreren op wat echt belangrijk is in het leven.” Hij vervolgde: “Ik heb 8 kinderen en ik wil de wereld een beetje beter en veiliger achterlaten voor hen, voor uw kinderen en voor al onze kinderen.

Bekijk hier dit exclusieve interview van 8 minuten

Ze probeerden ons te begraven. Ze wisten niet dat we zaden waren.

Mikki Willis Vader/Filmmaker PlandemicSeries.com Plandemic Indoctornation

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.