Zin en onzin

Wat maandenlang als “complotdenken” en “wappie-taal” werd afgedaan heeft, hoewel mondjesmaat, de Main Stream Media en zelfs de Tweede Kamer bereikt. Wat al ruim 1,5 jaar als onzin en nepnieuws werd bestempeld begint door te dringen. Ik zeg met nadruk “begint” want we zijn er nog lang niet. Maar het stokje is doorgegeven en wij, WAPPIES, zoals onze geuzennaam is geworden, kunnen trots zijn op wat WE bereikt hebben.

Nee, we zijn er nog lang niet. We kijken naar het totale disrespect wat deze despoot tentoonspreid als de volksvertegenwoordiging hem adresseert in de Tweede Kamer. Gelukkig kan heel Nederland dit zien. En het moge duidelijk zijn: disrespect naar de volksvertegenwoordiging is disrespect naar het hele volk. Zelfs wanneer de voorzitter van de kamer hem er meermaals op wijst blijft Hugo de Jonge gewoon met zijn smartphone spelen en heeft hij lak aan de 2e kamer.

Maar, zoals gezegd, we zijn er nog lang niet. De Corona-hoax wordt langzaam ontrafeld, de waarheid dringt druppelsgewijs door bij de massa, gelukkig. Maar zoals ik al eerder opmerkte in mijn blog: De pandemie is slechts de schokgolf. Klimaatverandering is de onderliggende motor en daar moet ook nog zand in. Vandaag zal ik je een tweetal voorbeelden voorschotelen die mij hebben geholpen:

Ja, je hoort het goed:

Klimaat experts geloven dat er een volgende ijstijd onderweg is. Volgens recentelijk bewijs is dat dichterbij als iemand had verwacht. Bij weerstations in het verre noorden daalt de temperatuur al 30 jaar. Zeekusten, die in de zomer altijd ijsvrij zijn, zijn nu het hele jaar geblokkeerd. Volgens een aantal klimatologen kunnen we nog in dit leven in een ijstijd terecht komen.

Aldus Leonard Nimoy, bekend als Spock uit de Star Trek Series. Hij beschrijft op angstaanjagende wijze dat er bewijzen zijn dat de temperatuur daalt, AL 30 JAAR!

Wanneer zijn die “bewijzen”, over maar liefst 30 jaar, gewijzigd? Hoe kan het dat men ons NU wil laten geloven dat de temperatuur al 100 jaar stijgt? Tipje van de sluier:

Gedurende de lange droge zomer van 2018 werden Nederlanders in de media geconfronteerd met berichten over de forse toename van het aantal hittegolven in ons land sinds 1901.
Na een ‘fact check’ bleek dat die toename niet zozeer het gevolg was van klimaatverandering maar van een ‘correctie’ die het KNMI kort daarvoor had toegepast. De gemeten temperaturen tussen 1901 en 1951 van het station De Bilt waren namelijk per 1 januari 2016 fors bijgesteld. Daardoor verdwenen in één klap veel ‘oude’ hittegolven uit de statistieken.

https://files.mediavrijheid.nl/2019-10-Het-Raadsel-van-de-Verdwenen-Hittegolven.pdf

Vroeg of laat gaan ook de ogen van de massa open voor dit bedrog …

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.