Grafeenoxide in mRNA injecties

Deze zomer sloeg de Alternatieve Media ALARM: Volgens een studie aan de Universiteit van Almeria zit er grafeenoxide in de Pfizer injectie COMIRNATY. Dit zou NIET op de ingrediëntenlijst staan en dus is dit wéér een overtreding. Geen woord hierover echter in de Main Stream Media. Wel een aantal zogenaamde “factcheck” websites die heel dom en kort aangeven dat dit NIET op de ingrediëntenlijst staat en er dus NIET in kan zitten. Tja, dat was een deel van de claim, bruikbare idioten.

Toch is dit verhaal als een nachtkaars uitgegaan. Niemand heeft het er meer over. Of heeft het de meerderheid van de mensen niet bereikt? Heel vreemd want dit graphene-oxide (nano-technologie) is een heel gevaarlijk goedje: het veroorzaakt longschade, trombose, bloedklonters en kan het immuunsysteem ondermijnen. Hé, waar kennen we deze symptomen van? Het RIVM waarschuwt zelfs voor de gevaren van nanomaterialen zoals grafeen.

Er wordt zelfs beweerd dat er in een aantal griepspuiten in 2019 ook al grafeenoxide zat. Hiermee wordt de (complot?)theorie gelegd dat de symptomen van Covid-19 helemaal niet van een virus afkomstig zijn maar van grafeenoxide. Ik kan daar geen onafhankelijke bevestiging van vinden hoewel er wel algemeen wordt erkend: “Er wordt ook geëxperimenteerd met de stof in een griepvaccinatie“.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.