Politie schiet op demonstranten

Waar we allemaal bang voor waren maar eigenlijk wisten dat het vroeg of laat ging gebeuren: De politie heeft gisterenavond geschoten bij een demonstratie in Rotterdam:

Zoals ik eerder voorspeld heb: denk er aan, nu zijn het jullie knuppels, schilden, water en traangas tegen stenen, vuurwerk en fietsen. Maar als jullie je arsenaal uitbreiden en orders krijgen te gaan schieten moet je ook vuur terug verwachten, denk daar goed aan. Dat is een wetmatigheid. JE OOGST WAT JE ZAAIT!

Het hek is van de dam. We zijn weer een grens overgegaan. En de media staat alweer in de rij om het goed te praten. Krachtige uitspraken als: dit is geen demonstreren maar molesteren prijkt alweer op de voorpagina’s. Maar denk aan mijn woorden:

JE OOGST WAT JE ZAAIT!

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.