Wederom FAKENEWS

De Main Stream Media valt weer over elkaar heen als het gaat om de “rellen” in Rotterdam. Aboutaleb:orgie van geweld ” en Grapperhaus: “Weerzinwekkend“. De indruk wordt weer gewekt dat relschoppers het onze dienders weer erg moeilijk hebben gemaakt en de reactie van politie wederom volledig proportioneel en verantwoord was. Ik heb een uur lang zitten kijken naar de livestream en heb hele andere zaken waargenomen.

Ik neem als voorbeeld Metro: “Er werd vuurwerk afgestoken, het centrum werd vernield en politieauto’s werden in brand gestoken. De sfeer werd zo grimmig dat de politie waarschuwingsschoten en later ook gerichte schoten moest lossen.“.

Er klopt weer eens iets NIET in de volgorde. Metro laat het overkomen dat de politie schoten heeft gelost OMDAT er politieauto’s in de brand werden gestoken. DAT was ANDERSOM!!! De politie loste (gerichte) schoten (naar achteraf blijkt) en daarop werd de menigte woedend. In plaats van achterwaarts te gaan ging men achter de politie aan, uit pure zelfverdediging en niet bereid je af te laten slachten. Toen werden de politieauto’s, in een zijstraat, aangevallen. Daarbij werd één politieauto in de brand gestoken, GEEN politieauto‘s. Kijk zelf de hele livestream die ik, voor de zekerheid, veiliggesteld heb!

Mijn waarnemingen: Er was een protest. Tegen de discriminerende en onderdrukkende 2G maatregelen en Corona maatregelen in het algemeen. Later kwam het komende vuurwerk verbod daarbij. Het was géén stil protest maar een “lawaai-protest”. Mensen willen zich laten horen! En het vuurwerk was daar, mijns inziens, een logisch gevolg van. Er is geen enkele gewonde gevallen door het vuurwerk.

De tactiek van de politie was zeer vreemd: Men koos ervoor om met busjes op de menigte in te rijden, GERICHT! “Ook werd een jongen onder een ME bus zeker 50 meter meegesleept en raakte gewond“. Later werd er politie te voet ingezet. Niet direct ME maar wel veel geüniformeerde agenten. Het geweld dat gebruikt werd ging wederom alle proporties te buiten. Maar de protesterende burgers willen niet wijken. Men duwt terug. Daarop worden schoten gelost, 6 stuks! Een verslaggever/activist van Onrecht.TV wordt in zijn buik geraakt. Het is, op zijn minst, opvallend dat juist degene die verslaglegging doet wordt geraakt. Een jongen wordt in de rug geraakt (NOODWEER?) en overlijd.

De menigte wordt woest, of raakt wellicht deels in paniek, en duwt terug. De politie gaat in achteruit en vlucht een steeg in, een woedende menigte op de hielen. Daar worden politieauto’s vernield en één gaat in de brand. In mijn optiek was dit NOODWEER van de protesterende burgers. Overigens géén berichten over gewonde politieagenten! Niet één!

Maar de Main Stream Media “journalisten” spinnen het verhaal weer richting politie. Joseph Goebbels zou er trots op geweest zijn. Pure propaganda voor de burger, thuis op de bank, die alleen TV kijkt, de krant leest.

Dankzij de live verslaglegging van de Facebookgroep Video in Verzet zijn de beelden bewaard gebleven, voor iedereen om te zien. De waarheid ligt, zoals inmiddels gewoonlijk, anders als de Main Stream Media laat zien. Ik zie het, ik voel het, net zoals in Eindhoven.

Feit blijft dat de burger zeer verontrust is. De protesten worden omvangrijker. Onze overheid drukt gewoon door, waar logica en proportionaliteit ontbreken. En de sterke arm doet wat de regering zegt: ONDERDRUKKEN! Met alle middelen. Dat is tirannie, dat is een politiestaat.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.