Twijfel-Prik-Lijn

Nadat het bericht van 15 december jl. gedeeld werd op een groeps-app van (huis)artsen kregen wij een aantal telefoontjes en e-mails. Deze berichten waren zeer uiteenlopend maar hadden één ding gemeen: men wilde van die lijst af. Ik zal 1 reactie citeren om een indruk te geven:

Ik hoef niet geraadpleegd te worden door een willekeurige ander persoon die mij online kan vinden, de praktijk is al druk genoeg.

Dit voorbeeld laat, in ieder geval, duidelijk zien dat de bezwaren die hier zijn binnengekomen niet allemaal ideologisch zijn. Overigens is het ook duidelijk dat deze artsen de druk van het RIVM ervaren en er om die reden niet blij mee zijn om op deze lijst te staan. De bedoeling van dit blog was dan ook zeker niet om artsen in diskrediet te brengen maar veel meer om mensen een alternatief te bieden om aan informatie te komen.

Ik heb zelf, als privépersoon, de twijfel-prik-lijn nog eens gebeld en was verbolgen over de onzin die ik daar hoorde. Één voorbeeld: “Omicron is niet zo ernstig door de hoge vaccinatie-graad“. Dit is natuurlijk totale onzin. Ik hoop dan ook nog steeds dat twijfelende mensen een alternatief geboden wordt. Over de gevaren op de lange termijn. Over de gevaren van COVID-19 en zeker de laatste variant.

Ik hoop op een plek waar ze een eerlijk antwoord krijgen. Een eerlijk advies over de zin en onzin van deze prik. Ben jij die arts of deskundige die dat wil geven? Neem dan contact met me op en ik zal het verspreiden.

Lees en/of bekijk ook BLCKBX.TV : Prikken, ja of nee?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.