Het is niet voorbij

Er wordt carnaval gevierd; de stadions zitten weer vol; je kunt weer uit eten met vrienden en familie; de sportschool is weer open. Het lijkt voorbij maar de nadruk ligt op LIJKT. Iedereen kijkt naar het oosten van Europa en ondertussen drukt de Eerste Kamer de verlenging van de “noodwet” er door. Verlenging NOODwet; jazeker, je hoort het goed. Europa werkt gestaag door aan hun geplande Digital ID. Het Social Credit System is nog steeds in de maak.

Nee, het is nog lang niet voorbij. Alles is “in place“om per direct weer los te gaan. Onze regering houdt alles “in de gereedschapskist“, zoals ze dat zo mooi zeggen. Men kan elk moment weer alle maatregelen activeren. Onze (tijdelijke) vrijheid is voorwaardelijk. De dagelijkse corona-cijfers in het nieuws zijn vervangen door berichten uit Oekraïne. Maar de resultaten zijn voorlopig hetzelfde. Het angstniveau, het stresslevel wordt in stand gehouden. De boog blijft gespannen. Niemand weet hoe lang onze voorlopige vrijlating onder voorwaarden gaat duren.

Sowieso moet de “CORONA-SPOED-WET” volledig overboord, WEG! En het zal nog een klus worden om alle wetten die geïmpregneerd zijn door deze “tijdelijke” regels te controleren op achterblijfsels. Elke voorwaardelijkheid moet weg. Dan moet er lering getrokken worden uit de laatste 2 jaar.

Er moet geëvalueerd worden of de vrijheidsbeperkingen gelegaliseerd waren, zoals in Spanje. Er moeten betere regels opgesteld worden welke (strenge) voorwaarden er zijn aan het schenden van de grondwet. Moeten we uberhaupt regels toelaten in strijd met onze grondwet? Voorlopig gaat de WHO binnenkort weer een overeenkomst tekenen met al haar leden waarmee de lokale grondrechten veel makkelijker geschonden kunnen worden. Daar moeten we, als het enigszins mogelijk is, een stokje voor steken.

Er moet onderzocht worden wat de gevolgen van de “vaccinaties” zijn. Ook hiervoor moet verantwoordelijkheid worden genomen en desnoods organisaties en/of personen verantwoordelijk worden gesteld. De Duitse verzekeraars stuurden onlangs nog een brandbrief waarin zij aangeven dat de vaccinatieschade vele malen hoger is als iemand had gedacht.

Als laatste moeten de verantwoordelijken ook verantwoordelijk gesteld worden. Er moeten onderzoeken komen naar verwevenheden met de farmaceutische industrie, belangenverstrengelingen, fondsverstrekkingen, omkopingen, keuze van “adviseurs” door overheden en de overduidelijk aanwezige voorop gezette planning.

Denk daarbij aan Event 201 maar ook bijvoorbeeld aan de woorden van Fauci slechts 10 dagen daarna (29 okt 2019): “Verbluffende C-Span-video die dinsdag werd onthuld, toont een volledig plan om “de griep” opnieuw te verpakken in iets dat presentatoren angstaanjagender, dodelijker en ja, sexyer noemden. Fauci zegt dat de griep meer als kanker of aids moet worden gezien, zodat ze banger zullen zijn en een nieuw, verbeterd (MRNA) griepvaccin krijgen.”.

Tenslotte moeten er aan de hand van deze onderzoeken wellicht zaken aangebracht worden bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag of een ander internationaal tribunaal gehouden worden. We MOETEN afrekenen met ons verleden, met de afgelopen 2 jaar opdat het nooit meer gebeurd. HET IS NIET VOORBIJ!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.