LAAT ENGEL VRIJ!

BREAKING: Viruswaarheid-voorman Willem Engel opgepakt voor opruiing / Willem Engel opgepakt wegens ‘maandenlange opruiing’ (video). Terwijl eind deze maand de rechtszaak behandeld zou worden tegen Willem Engel heeft de politie hem opgepakt wegens “opruiing“. Iedereen die nog denkt dat het “voorbij” is: WORDT WAKKER!!!

Dit terwijl vorige week nog aan het licht kwam, aan de hand van WOB documenten, dat het juist de overheid is die desinformatie verspreid en een complete propaganda campagne voerde tijdens de afgelopen 2 jaren: Uit wob-documenten blijkt dat het Rijk massale controle uitvoert op media en burgers.

Ondertussen wordt ook Baudet, van Meijeren en het FVD belaagd met allerlei vage beschuldigingen. Geld aannemen van het Kremlin? Bagatelliseren van de holocaust? Hoe lang duurt het nog voordat deze STASI-regering ook deze gekozen parlementsleden laat oppakken? Hoe ver laten WIJ het nog komen?

HET STOPT NIET, NIET VANZELF!

Willem Engel is een politieke gevangene! In een land dat wij een rechtstaat en een democratie durven te noemen wordt je opgepakt als je een “andere” mening hebt. Zelfs nadat eigenlijk iedereen inmiddels weet dat we voorgelogen zijn; dat we in de propaganda getrapt zijn; dat we straal voor de gek gehouden werden. En ondertussen wijzen we met het welbekende vingertje naar Rusland, naar Putin. Noemen we andere landen DICTATUUR, noemen we andere regeringen REGIMES.

Ik kan niet meer ondertekenen met mijn gebruikelijke woorden: “Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ” want we zijn niet meer vrij. Je moet elke dag bang zijn om je mening te zeggen. Bang om opgepakt te worden. Maar ik NIET! Ik ben niet bang. Ik bind niet in, nooit. Ik ga liever strijdend ten onder dan toegeven aan een repressief regime. Vanaf vandaag besluit ik elke blog met FREE ENGEL!

Blijf kritisch, blijf nadenken en FREE ENGEL!

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.