We are ONE

Boerenprotesten, Coronademonstraties, Truckrally’s in Canada, Oekraïne/Rusland demonstraties in Duitsland, NAVO protesten in Spanje, Oproer in Sri Lanka, gele hesjes, etc, etc, etc. Velen denken nog dat dit losstaande protesten zijn maar in feite zijn het allemaal aanklachten tegen de oprukkende globalistische wereldorde.

Hoe sneller we dat als zodanig gaan zien, hoe beter. We moeten ons zo snel mogelijk realiseren dat alles verbonden is. Hoe langer we deze “incidenten” als losstaande acties zien, hoe meer we verdeeld raken. Gisteren nog merkte een vriend van me op: “Bij die boeren zitten een hoop gevaccineerden.“.

Ja, NOU EN?

Bij de ongevaccineerden zitten ook een boel “Klimaat gekkies” die de stikstofmaatregelen prima vinden. Maar dat is juist het punt. Men wil ons verdelen; in hokjes plaatsen; tegen elkaar opzetten. Verdeeldheid speelt de globalisten in de kaart. Denk je dat Greta Thunberg begrepen heeft dat ze gebruikt wordt voor een grotere agenda?

Hoe meer je de individuele maatregelen bestudeert, hoe minder je ervan begrijpt. Hoe meer de Alternatieve Media zich in de onderwerpen verdiept, hoe meer de logica ontbreekt. De enige verklaring zit in de overeenkomsten. De ramp die zich in Sri Lanka voltrekt heeft nog wel enige overeenkomsten met onze boeren maar bijvoorbeeld niets met stikstof. Het heeft dus geen zin om over de (onzinnige) stikstofmaatregelen te discussiëren. Dan raken we alleen maar verstrikt in een web van politieke leugens. Het doel is onze voedselvoorziening globaal afhankelijk te maken, niets meer, niets minder.

Kijk naar het gehele plaatje: The Great Reset of moeten we inmiddels constateren “The Great Destruction“. De globalisten maken eerst alles kapot om een fundament over te houden voor een nieuwe wereldorde. En toekomst waar je niets meer bezit en overal expliciet toestemming voor moet krijgen. Vrijheid, onafhankelijkheid en geluk verdwijnen uit ons leven als we niet massaal ingrijpen.

Dus STEUN de protesten! ALLE protesten! Want zonder dat vele het weten protesteren we allemaal tegen hetzelfde: Het globaal kapot maken van ons leven en onze toekomst. Zie de zaken voor wat ze zijn: Agendapunten van Globalistische psychopathische criminelen. Allen voor een en een voor allen. Alleen dat kan het tij nog keren.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.