Reignite World Freedom

Elke dag, werkelijk elke dag wordt het een beetje erger. Elke dag denk je “het kan niet erger worden” maar je ontdekt dat je het mis hebt. Het kan erger, nog steeds.

Vanaf heden mag je op Facebook niet meer praten over “plotseling doodgaan“. Blijkbaar is dat ook te bedreigend voor het narratief als we met elkaar erover praten dat er toch wel erg veel mensen in onze eigen omgeving “plotseling en onverklaarbaar dood gaan“. De rest van Social Media zal wel snel volgen. Weer een onderwerp dat “in de ban” wordt gedaan, alsof het dan niet meer bestaat.

Dit terwijl de Main Stream Media, in dit geval de Telegraaf, inmiddels mondjesmaat toegeven dat er wel iets flink mis is: “lockdown lijkt dodelijker dan corona“. Het zit nog enigszins in de ontkenningsfase (Een woordvoerder van het ministerie gaat er echter van uit dat het stijgende aantal sterfgevallen direct verband houdt met de uitgaansverboden van de afgelopen jaren) maar het begin is gemaakt. Ook in Nederland werd eerder al toegegeven dat de oversterfte is opgelopen sinds de aanvang van de “vaccinaties” maar de link wordt vooralsnog helaas nog niet gelegd.

Over de gehele wereld beginnen mensen wakker te worden. De leugens zijn te doorzichtig, de Main Stream Media is doorspekt met propaganda. Velen zijn het beu. Wellicht is er daarom nu, voor het eerst, een wereldwijde organisatie opgestaan: Reingnite World Freedom. Wellicht is het ook de enige manier; om het wereldwijd aan te pakken. De gehele wereld op dezelfde dag protesteren. Is dat al eens gebeurd? Het klinkt te mooi om waar te zijn maar ik ga ervoor. IK DOE MEE! Jij ook?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.