Voorbedachte rade

Voor iedereen die nog steeds twijfels heeft over de opzet van de COVID-HOAX is er weer nieuws: Daniël van der Tuin is in de WOB documenten gedoken en heeft opzienbarende ontdekkingen gedaan. Uit de documenten van onze overheid blijkt dat er al in het jaar vóór COVID-19 een DenkTank “Desinformatie” actief was, opgezet en geleid door diezelfde overheid.

Deze groepering houdt zich bezig met het ondermijnen van kritische geluiden over vaccins op social media en in de massamedia. De denktank is onderdeel van de Vaccinatiealliantie. Hierbij zijn minimaal 100 personen betrokken.

Aldus onderzoeker Daniël van der Tuin in zijn artikel.

Taken van de DenkTank zijn “debunkenprebunken, het opheffen van social media accounts, verwijderen van berichten en video’s en het op grote schaal wegfilteren van kritische geluiden met algoritmes “. Lees het artikel, het is de moeite waard.

Tel deze maar op bij de eerdere signalen zoals Event 201, IMF “oefent” cyberattack op financieel systeem en Apenpokken ook vooraf geoefend en trek je conclusies.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.