Moet alles kapot?

Alles moet en zal kapot, als het aan onze overheid ligt tenminste. Diverse maatregelen die Rusland niet lijken te deren zorgen voor een enorme economische malaise. Vele gezinnen komen daardoor in de problemen maar ons kabinet zegt gewoon dat daarvoor geen steun komt. Men gooit ondertussen wel een recordsubsidie richting het WNF voor “klimaatprotesten”.

Maar de Main Stream Media blijft roeptoeteren dat de “oorlog” in de Oekraïne gewonnen moet (en kan) worden maar aan het “front” klinken hele andere geluiden.

Ondertussen wordt er een toneelstuk opgevoerd in de Tweede Kamer: Jesse Klaver lijkt warempel kritiek te hebben op onze premier maar het blijkt dat hij vindt dat de stikstof maatregelen geen oponthoud mogen oplopen omdat er één enkele CDA-minister dwars ligt. Tja, de WEF-agenda moet op schema blijven natuurlijk. Denk daar maar weer eens aan als je mag gaan kiezen. Deze psychopaat heeft geen enkel medeleven met de serieuze problemen van de burger maar noemt zich “socialist”. Deze walgelijke voorstelling zorgt alleen maar voor meer uitstel. En onze politici hopen dat van dit uitstel uiteindelijk afstel komt omdat de burger het moe wordt.

Uit verschillende landen komen de berichten over serieuze oversterfte (Australië, Portugal, Engeland) en ontelbare doctoren roepen op tot het stoppen van de prikken.

Maar onze overheid bestookt ons nog steeds via MSM met spotjes die ons waarschuwen voor “de volgende golf” en blijven het “vaccineren” (en andere bewezen niet werkende maatregelen) promoten.

Wat mij betreft HIER:

We leven in een wereld waar we het niet allemaal meer eens kunnen zijn over alle zaken.

De een strijd voor onze boeren, de ander voor een beter milieu. Maar raken die 2 zaken elkaar of zijn het drogredenen? De onderliggende cijfers zijn gebaseerd op schattingen en geen metingen. Werkelijke cijfers wijken af van de cijfers waar onze overheid mee werkt.

Was COVID-19 een PLANDEMIE of werden onze levens serieus bedreigt? Inmiddels is iedereen het er over eens: Het IFR van Covid wijkt niet noemenswaardig af van onze jaarlijkse griep; de “experts” en de WHO hebben dat zelfs toe gegeven. Waarom heeft men onze wereld dan volledig op zijn kop gezet? Waarom horen we niet de hele waarheid? Waarom mogen wetenschappers met een andere mening deze niet ventileren? Waarom worden doctoren die anders denken (en handelen) geschorst door het RIVM?

In de Oekraïne heerst al sinds de Oranje Revolutie (2004) een binnenlands conflict dat escaleerde tijdens de Maidan-protesten (2014) , vooral door Amerikaanse inmenging. Sindsdien heerst er een heuse burgeroorlog. Volgens mijn informatie is Rusland op verzoek van de Krim te hulp geschoten omdat deze laatste door de Oekraïne bedreigt werden na hun onafhankelijkheid. Het westen van Oekraïne wilde dezelfde weg bewandelen maar werd al eerder bestookt door het Oekraïense leger. Toch wil men ons ervan overtuigen dat de Krim “geannexeerd” werd en Rusland een “Soeverein Land” heeft binnengevallen. Waarom worden we afgesneden van informatie vanuit Rusland? Waarom mag je niet kritisch denken over de steun van Europa en Amerika aan Oekraïne? Waarom moeten wij in een crisis terechtkomen om (zogenaamd) Oekraïne te helpen?

Klimaat experts geloven dat er een volgende ijstijd onderweg is. Volgens recentelijk bewijs is dat dichterbij als iemand had verwacht. Bij weerstations in het verre noorden daalt de temperatuur al 30 jaar. Zeekusten, die in de zomer altijd ijsvrij zijn, zijn nu het hele jaar geblokkeerd. Volgens een aantal klimatologen kunnen we nog in dit leven in een ijstijd terecht komen.

Wat is er aan de hand met ons milieu? Of zelfs ons “klimaat”? 50 jaar geleden vertelde men nog dat we een ijstijd tegemoet gaan, volgens de WETENSCHAPPELIJKE STATISTIEKEN en nu moeten we geloven dat de aarde opwarmt. Dat de zeespiegel stijgt. Dat onze natuur in Nederland naar de knoppen gaat door die boze boeren.

Maar de statistieken worden aangepast, gewijzigd. Lees “Het raadsel van de verdwenen hittegolven” maar eens. Struin maar eens rustig over de website ClimateGate.nl en je ogen gaan verder open. Alle (pseudo)wetenschap wordt gemanipuleerd om één ding aan te tonen: Onze planeet gaat eraan en wij zijn de schuldigen.

Al deze zogenaamde problemen hebben maar één ding gemeen: Onze overheid en Main Stream Media zijn er niet eerlijk over. We worden ontzettend eenzijdig voorgelicht en wetenschappers en journalisten die andere geluiden (willen) laten horen worden de mond gesnoerd of genegeerd. Strooi daar nog een saus van ogenschijnlijk ongerelateerde andere issues overheen zoals Racisme, WOKE, Black Lives Matter, #MeToo, LGBTQIA+, Pegida, etc, etc en de rapen zijn gaar. We worden allemaal tegen elkaar uitgespeeld en deze verdeeldheid verzwakt ons.

Voor mij staat er één ding vast: Wij worden niet juist geinformeerd en essentiële informatie wordt bewust achtergehouden. Ook worden belangrijke grondrechten geschonden zoals vrijheid van meningsuiting, vrijheid van vereniging, onaantastbaarheid van het lichaam, etc, etc. Dat zijn de basisvoorwaarden van onze VRIJHEID. Mijn en jouw VRIJHEID staat op het spel en dat wordt wereldwijd georkestreerd. Verzet kan dus ook alleen wereldwijd slagen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , . Bookmark de permalink.