David Icke

Einde van de vrijheid van meningsuiting. Einde van de vrijheid PUNT. Een vrije denker, een man waar ik persoonlijk al lange tijd veel bewondering voor heb kwam spreken op een demonstratie in Amsterdam. De gemeente wilde dat niet en vroeg het IND om te onderzoeken of hem de toegang tot Nederland kon worden ontzegd (volgens Rutte). Het werd breed uitgemeten en David Icke werd van alles beschuldigd. Het resultaat is onthutsend: hij is de komende 2 jaar niet welkom in 26 Schengenlanden.

Ik vind daar wat van maar misschien kan ik beter David zelf aan het woord laten:

https://davidicke.com/2022/11/06/david-icke-speech-for-amsterdam-peace-rally-that-he-was-banned-from-26-countries-for-trying-to-make-please-share-far-and-wide/

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.