Stop de medewerking

De speech van David Icke galmt nog door mijn hoofd. Ik kreeg een appje: “Die speech van David Icke is de beste die ik ooit gehoord heb!“. Op mij maakte hij ook heel veel indruk. Vooral het STOPPEN met meewerken aan een fout en corrupt systeem. En het ongenuanceerde ervan. Soms ben ik een beetje klaar met de beleefde nuances van BLCKBX en Cafe Weltschmerz. Altijd maar van het goede van de mens uit gaan en vooral altijd zoeken naar goedbedoelde “vergissingen” en “foutjes”. Het lijkt wel dat je niet mag praten over de kwade intent van een klein groepje elite. David Icke doet dat wel, gelukkig; en al een hele tijd. Robert Jensen liet een fragment zien van de negentiger jaren. Hoe vooruitziend was Icke: geweldig!

Elke dag worden we belazerd. Zoals 30 Gas Tankers voor de Europese kust. Liggen te wachten zodat de gasprijs in Europa niet inzakt. Maar het is natuurlijk allemaal de schuld van Putin. We moeten bang zijn en bang blijven, voor Putin, voor een virus, voor klimaatverandering en voor terrorisme. Maar het “nieuwe terrorisme” is de COMPLOTDENKER, althans, volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Dat is dus de 70 jarige David Icke, de bedreiging voor onze veiligheid. Het kan bijna niet lachwekkender. Wie gelooft er nog in? Wie neemt het nog serieus?

In mijn ogen rust het allemaal op 2 pijlers: het bedrieglijke narratief wordt overeind gehouden door de media en de ambtenaren. Als deze stoppen met blind meewerken en een beetje gaan nadenken stort het hele kaartenhuis in elkaar. En er moet toch een moment komen dat ook zij zich realiseren dat ze meewerken aan het kapotmaken van hun eigen toekomst en de toekomst van hun kinderen. En ze hoeven echt niet allemaal om. Een gedeelte is al prima. Een aantal kritische journalisten; een percentage ambtenaren die even stilstaan en erover nadenken wat ze aan het doen zijn.

Want zonder de leugens in de Mainstream Media en de ambtenaren die het uitvoeren en handhaven zijn de leugenachtige globalistische leiders kansloos. Zoals ook David Icke zegt: het is tijd om de juiste kant te kiezen. Niet die enkele psychopathische globalisten maken onze wereld kapot maar de zwijgende massa die het gelooft, uitvoert en laat gebeuren.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , . Bookmark de permalink.