Verkiezingen

Ik moest het even een dag in laten zakken. De uitslag van de Provinciale verkiezingen waren toch een grote verrassing voor me. Ja, zelfs een teleurstelling. Voor mij is alleen maar gebleken hoeveel mensen met hun hart stemmen i.p.v. met hun hersenen. Want laten we eerlijk zijn: Mensen hebben op een koppie gestemd; een leuk smoeltje dat, voor hun gevoel, “betrouwbaar” overkomt. Misschien wel op de naam (Boer Burger) en de intenties die van die naam uitgaan. Thierry zegt netjes “proficiat” Caroline; ik zeg overtuigd “gecondoleerd” Nederland. Want al die mensen die voor verandering wilden stemmen gaan teleurgesteld worden: Er gaat NIETS veranderen. Het blijft bij het oude.

Caroline en haar BBB roeren een beetje in de stront maar blijven bij het narratief. Ze bevestigen alleen maar dat er iets aan “stikstof” gedaan moet worden; het moet alleen op een andere manier. Maar er IS geen stikstof probleem; zoveel mag toch wel duidelijk zijn inmiddels.

Stikstof is een “stofje is dat ervoor zorgt dat de natuur een verstikkende deken over zich heen krijgt en daardoor langzaam afsterft” zei onze klimaatminister Rob Jetten van D66. Zelden hebben we zo’n onzin gehoord. Dit is de verantwoordelijke Minister op nationale TV. Deze uitspraak kan voor de “meest domme uitspraak van het jaar” trofee worden genomineerd. Dit kan toch niet serieus genomen worden.

Hoewel: Mirjam Bikker doet er nog een schepje bovenop: “de pimpelmeesjes zakken door hun pootjes vanwege het stikstofoverschot“; wat een hilariteit. De fractieleider van de ChristenUnie maakt zich toch compleet belachelijk bij ieder weldenkend mens. Maar de Tweede Kamer “gaat over tot de orde van de dag“. Daar waar je zou denken dat een meerderheid schaterlachend van hun stoel afvalt gebeurt er niks.

Dit is ook geen dommigheid. Dit zijn redelijk intelligente mensen. Dit is totale minachting van het volk. Dit is zeggen tegen de burger “Ik kan zeggen wat ik wil, jullie zijn toch te dom om het te begrijpen“. Het draait allemaal om het lieve smoeltje. Om de ideale schoon-zoon en -dochter imago’s.

Caroline zal met haar globalist Monsanto in de rug verder het programma uitrollen. De WEF agenda loopt geen vertraging op. Oh, dat wist u nog niet? De BBB wordt zwaar gesponsord door Monsanto. Niet verdekt of zo; helemaal niet. Ze verblijven zelfs op hetzelfde adres in Deventer (Groningerstraat 21). Voor de complotdenker, de wappie, is dat niks nieuws. Maar de burger ziet het niet.

Dit alles uiteraard ervan uitgaande dat deze verkiezingen op een ordelijke en eerlijke wijze verlopen zijn natuurlijk. Want ook daar mogen we aan twijfelen. “Grove onregelmatigheden geconstateerd tijdens telproces verkiezingen” kopt controle-verkiezingen.nl. “Politie verwijdert waarnemers“.

Nederland heeft proteststemmen laten horen maar de verkeerde richting gegeven. Ik hoop dat ze opletten wat de BBB er mee doet. Ik hoop dat ze over 2 jaar wel in de gaten hebben WIE er werkelijk voor verandering kan zorgen.

En Klaus keek en zag dat het goed was

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.