COVID-19 heeft nooit bestaan

COVID-19 bestaat niet en heeft nooit bestaan, op zijn minst niet in de vorm die men heeft doen voorkomen. Dat moet inmiddels toch wel doordringen bij de grote massa. Ik schreef er al veel over en wil het nog eens duidelijk herhalen. Er is nimmer een dreiging geweest en het was van meet af aan een wereldwijd bedrog. Maar toch hebben we het er nog dagelijks over. Dat kan ook bijna niet anders. Het coronabedrog en de maatregelen zullen nog jaren impact hebben op ons allen en hebben hun littekens achtergelaten. Een generatie is zwaar beschadigd.

Als ik in gesprek ben (IRL) dan krijg ik toch nog steeds veelal argumenten om de oren die zeer simpel te weerleggen zijn. Ik zal een aantal van deze argumenten in dit blog behandelen:

Waarom zijn er zoveel mensen aan COVID dood gegaan?

Dit is een van de simpelste leugens om te weerleggen: Er zijn domweg niet zoveel mensen aan COVID dood gegaan! Aan het begin van de plandemie liet men dagelijks “sterftecijfers” zien in alle media. Maar de waarheid is bijzonder simpel: NIEMAND weet hoeveel mensen er aan COVID zijn gestorven. Dat is namelijk nooit gemeten.

Men heeft van meet af aan gesproken over gestorven MET COVID (positieve test). Eind 2020 schreef ik een blog: Cijfers openen je ogen. I.p.v. de gefabriceerde cijfers over COVID slachtoffers nam ik simpelweg de algemene sterftecijfers onder de loep, rechtstreeks van het CBS gedownload. Er is in 2020, over het gehele jaar, géén significante oversterfte geweest. Ook is het IFR getal nooit hoger geweest als een flinke griep. IFR is Infection Fatality Rate oftewel het aantal mensen dat sterft t.o.v. het aantal besmettingen.

Waarom waren de “besmettingscijfers” dan zo hoog?

Omdat men, met een totaal onbetrouwbare (PCR) test, steeds meer en meer ging testen. Het testen werd zelfs veelal verplicht gesteld. Zelfs de uitvinder van de PCR-test heeft aangegeven dat je deze test niet mag gebruiken op deze manier. Daarbij sprak men altijd over “positieve tests” alsof het besmettingen waren. Dit is al zeer snel weerlegd en duidelijk niet waar.

Tenslotte publiceerde men steevast “besmettingscijfers” totaal los van het aantal tests die werden uitgevoerd. Als je de tests verdubbeld dan zullen automatisch de (false) positives ook met 50% oplopen.

Waarom waren de ziekenhuizen overbelast?

Als er al sprake was van overbelasting van onze zorg dan had dit niets te maken met COVD-19 of welk luchtwegvirus dan ook. In eerdere jaren puilden de ziekenhuizen al uit met hoogbejaarde grieppatiënten. Verdere bezuinigingen op onze zorg en met name de IC-bedden maakten het jaarlijks terugkomend probleem alleen maar erger. Er was totale politieke onwil om de IC-bedden ook maar naar het Europees gemiddelde te brengen.

Ondanks de bevolkingsgroei zijn onze ziekenhuisbedden in de afgelopen 50 jaar teruggebracht van ruim 75000 naar bijna de helft (39000). Het aantal IC bedden werd nog drastischer teruggebracht van ruim 3600 tot 1150 begin 2020. Dat is minder als een derde.

Als het niet zo ernstig is, waarom kan de WHO dan een wereldwijde pandemie afkondigen?

In 2009 kondigde de WHO al een pandemie af: De Mexicaanse Griep. In de tijd die daarop volgde bleek al snel dat er eigenlijk niets ernstigs aan de hand was maar dat de WHO de criteria voor het afkondigen van een pandemie drastisch had gewijzigd. In reportages van Zembla (2009) en Nieuwsuur (2010) werd toen al bepleit dat deze criteria terug gedraaid dienden te worden. Dit is echter nooit gebeurd.

Er zijn feitelijk maar 2 criteria waar aan voldaan moet worden: Een ziekte moet besmettelijk zijn en op 2 of meer werelddelen voorkomen. De ernst of de omvang van de ziekte is niet meer van belang. In feite kan dus ELKE griep door de WHO als pandemie worden uitgeroepen.

Maar de sterftecijfers zijn toch laag gehouden door de maatregelen die onze overheid heeft genomen!

Hiervoor is geen enkel bewijs of zelfs aanwijzing te vinden. Vergelijkingen met landen die geen maatregelen hebben genomen laten eerder een omgekeerde conclusie zien. Zelfs tussen staten in de VS waar de maatregelen drastisch verschilden laten een negatief resultaat zien van de maatregelen.

Ook is al zeer snel duidelijk geworden dat bijvoorbeeld de mondkapjes NIETS deden tegen de verspreiding van een luchtwegvirus; het werd alom omschreven als een “Heras hekwerk tegen muggen”. Onze overheid wist dit maar noemde de mondkapjes vooral een “beïnvloeding van gedrag”. Feitelijk hebben mondkapjes slechts een negatieve invloed op onze gezondheid.

COVID-19 is toch een coronavirus. En de griep is influenza. Is dat niet totaal iets anders?

Al decennia lang is het redelijk bekend dat er, in grote lijnen, 3 luchtwegvirussen rondwaren met allen hun diverse mutaties: In oktober/november overheerst het Rhinovirus (verkoudheid), in december/januari influenza (griep) en in februari/maart een coronavirus. Tot en met 2019 werden deze echter allemaal door vrijwel iedereen als GRIEP gezien en aangeduid.

Daarbij heeft men stelselmatig getest met een COVID-19-PCR-test en is er nauwelijks getest met de Influenza-PCR-test. Tevens zijn zeer veel griepverschijnselen (omdat ze hetzelfde zijn als COVID-19 symptomen) gewoon zonder test onder COVID-19 geschoven. Ook zijn er in Nederland geen griepcijfers bijgehouden in 2020 (volgens de Jonge in antwoord op kamervragen). Toen melde men in de pers maar dat de griep “verdwenen” was zonder echte verklaring. In werkelijkheid is er slechts een andere naam aan gegeven.

Waarom hoorden we in de media alleen maar ernstige COVID berichten en was er geen tegengeluid, net zoals in 2009?

Vanaf het begin van de plandemie werd de media zeer eenzijdig aangestuurd. Kritische berichten en geluiden in strijd met het narratief werden geweerd, zelfs op Social Media. Doktoren die het narratief in twijfel trokken werden zelfs gestraft door de RIVM en mochten hun beroep niet meer uitoefenen.

Zelfs de hoofdredacteur van de Volkskrant gaf aan dat men maar één geluid liet horen tijdens de “crisis”en dat was het narratief van de RIVM. Zonder de bijzonder eenzijdige berichtgeving van onze media was er waarschijnlijk nooit sprake geweest van een pandemie. Vandaar de gevleugelde uitspraak van Robert Jensen: “MEDIA = VIRUS“.

Maar ik heb zelf een familielid die gestorven is aan COVID

Als men dit argument gebruikt wordt ik boos maar vooral heel verdrietig. Dit is wellicht de grootste misdaad die men pleegde: Over de rug van het verdriet van mensen de angst voeden. Zoals ik hierboven al melde: Er is niet eens bekend wie er AAN Covid is gestorven want men onderzocht het niet en hield het niet bij. Alleen een sterfgeval in combinatie met een positieve PCR-test was genoeg om het een COVID-sterfgeval te noemen. Een tijd lang heeft men zelfs schouwingen verboden. Er mocht domweg géén doodsoorzaak worden vastgesteld.

Ook is inmiddels al een hele tijd bekend dat het overgrote deel van de zogenaamde COVID-doden hoogbejaarde mensen waren met een of meer ernstige aandoeningen. Een terminale kankerpatiënt die het laatste duwtje kreeg door een luchtwegvirus, wat eigenlijk al jaren het geval is, werd plotsklaps als een COVID-slachtoffer bij heldere hemel gelabeld. Nogmaals: Er zijn in 2020 niet significant meer mensen gestorven als in voorgaande jaren. Ook vielen overlijdens in dezelfde leeftijdgroepen als andere jaren.

Als laatste zijn de behandelmethodes niet uit te sluiten. Het RIVM schreef steevast beademing en medicijnen als bijvoorbeeld REMDESIVIR voor. In de VS is hierop door legio doktoren heftig geprotesteerd. Het percentage patiënten dat aan de beademing komt en overleefd is namelijk statistisch laag. Artsen die andere behandelmethoden zoals HCQ of IVERMECTINE voorschreven werden uit hun beroepsgroep geweerd. Klik gerust eens op de linkjes of de plaatjes. Het zijn korte informatieve filmpjes die je ogen zullen openen.

Ook de cijfers die ik onderzocht toonden een duidelijke correlatie aan tussen de pieken in de oversterfte en de lockdowns, de maatregelen en de periodes waarin veel mensen werden behandeld. Ik durf aan de hand van die cijfers bijna te stellen dat er zonder maatregelen en behandelinstructies wellicht geen pieken waren geweest en we het jaar hadden kunnen afsluiten met ONDERsterfte. Dit verdient in ieder geval meer onderzoek.

Waarom is er nu sprake van dat het waarschijnlijk toch uit een laboratorium in Wuhan is ontsnapt? Dan is er toch sprake van een (gevaarlijk) virus?

Ik lees de berichten ook en denk er het mijne van. Op mij komt het over dat er krampachtig vastgehouden wordt aan het bestaan van een (gevaarlijk) virus en zolang de mensen over dit onderwerp praten wordt dat alleen maar gesterkt. Ik denk dat dit de laatste strohalmen zijn voordat het gehele corona narratief instort voor onze ogen. Ook in de Main Stream Media.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.