Eerste Kamer akkoord zoals verwacht

Ook de Eerste Kamer heeft de “pandemiewet” goedgekeurd. Natuurlijk had ik, zoals ik al eerder schreef, niet de illusie dat dit niet zou gebeuren. Maar ergens, diep van binnen, hoop je toch dat er een keer iets onverwachts gebeurd, iets redelijks, iets verstandigs.

Tegen beter weten in uiteraard want het kartel had het al bekonkeld. Het was allang door de wandelgangen en we hebben wederom dagen naar een toneelstuk zitten kijken. Alle absurde maatregelen, waarvan ieder weldenkend mens inmiddels weet dat ze meer goed als kwaad hebben gedaan, zijn vanaf vandaag wet. Een prachtige “gereedschapskist” voor de machthebbers om de meute te onderdrukken als ze dat uitkomt. Vandaag was een donkere dag voor onze rechtstaat, onze vrijheid en onze toekomst.

Als het niet zo ongelooflijk triest was zou je om bovenstaande filmpje hard kunnen lachen. De totale absurditeit wordt perfect in beeld gebracht. De smerige leugens, de keiharde propaganda en het massaal doelbewust manipuleren van de massa. Maar het is blijkbaar niet voor iedereen absurd. Het is inmiddels wel voor iedereen in Nederland WET! En daar gaat men gebruik van maken, let op mijn woorden.

En Klaus keek en zag dat het goed was

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.