Realiteit Check

De “pandemiewet” is er door. De aanpassingen van de WPG aan de “eisen van de WHO” zijn goedgekeurd. De voormalige tijdelijke maatregelen middels noodverordeningen en later de “tijdelijke coronawet” die een aantal keren is verlengd is definitief verankerd in onze wetgeving. Alle maatregelen zoals lockdowns, afstand, schoolsluitingen, mondkapjes, CTB, horecasluitingen, avondklok, “vaccinatie”, etc, etc staan beschreven in de Wet Publieke Gezondheid. Al dan niet direct dan wel via noodbevoegdheid van de Minister. Ondanks dat ieder weldenkend mens weet dat ze niet alleen onzinnig waren ten aanzien van een luchtwegvirus maar ook veel meer schade hebben aangericht. En de burger kijkt gelaten toe. Ziet de ernst van de situatie niet meer.

De invoering van CBDC gaat gestaag. Onze Minister van Financiën, Lieggriet Kaag, was afgelopen weekend nog bij de Bilderbergconferentie in Lissabon aanwezig, vergezeld door onze Premier Mark Rutte. Sommige politici vragen waarom maar hebben stront in de ogen of vragen naar de bekende weg. Andere politici eisen inzage wat daar besproken is, tegen beter weten in. Onze Koningin heeft haar taak al volbracht: Door haar bemoeienis behoeft het Kabinet geen boekje open te doen. Het is nog een kwestie van tijd.

Door zich vooral te richten op scholen en universiteiten wordt een totale generatie vergiftigd met een visie die elke gezonde discussie wegneemt. Onze jongeren wordt doelbewust geleerd dat twijfel, andere mening en kritiek uit den boze is en uitgebannen dient te worden. Tegenstanders moeten monddood worden gemaakt; andere inzichten moeten worden genegeerd, op basis van autoriteit. Begrippen als racisme, vrijheid van geaardheid en onaantastbaarheid van het lichaam worden verkracht en misbruikt.

Wat begon als een nobel streven om ons milieu te verbeteren is veranderd in een strak gecoördineerde propaganda die niet langer door wetenschappelijke feiten wordt beheerst maar door schreeuwende kinderen die bang gemaakt zijn om ons bang te maken. Milieubewust veranderde in Global Warming en uiteindelijk in ClimateChange. Daar waar de feiten ontbreken worden ze gecreëerd door computermodellen en waar de feiten tegenspreken worden deze gedemoniseerd. De boodschap is duidelijk: de mens is een virus (Matrix) en de aarde is verdoemd, door onze schuld.

De Wolowitz doctrine is ontaard in een direct conflict van de NAVO met Rusland en we dienen allemaal te geloven dat Rusland imperialistisch is i.p.v. alle bewijzen van het Amerikaans Imperialisme van de afgelopen decennia. Minutieus is de machtswissel in een voormalige Sovjetstaat en Ruslandgezinde natie georkestreerd en een bedelende acteur reist de wereld rond met de boodschap van totale oorlog. Zijn rol heeft hij jarenlang kunnen oefenen in een lokaal populaire soap. Een heel land wordt ontmenselijkt en de leider geportretteerd als een moderne Hitler, een duivel, het kwaad.

Onze (vrije) media is opgekocht en geïndoctrineerd. Onafhankelijke journalisten, die nog enig onderzoek doen, worden gecanceld en vervolgens vergeten; soms zelfs opgesloten en de sleutel weggegooid als ze hardnekkig zijn. Trendsetters, influencers, popsterren en acteurs worden betaald om de gewenste mening te verspreiden en te ondersteunen. Social Media claimt juridische onafhankelijkheid en non aansprakelijkheid maar censureert er dienstbaar op los. Alle informatie die we tot ons krijgen is vooraf bepaald en hierdoor is het steeds moeilijker een eigen mening te vormen. De psyops zijn geperfectioneerd.

Ons financiële systeem is na jarenlange verkrachting en uitbuiting volledig kapot en uitgedroogd. De dollar is waardeloos geworden en door de koppeling de euro eveneens. Het einde van de petro-dollar en de opkomst van de BRICS gaan het genadeschot geven. Alles wat de hardwerkende, zuinige en wet respecterende burger heeft opgebouwd zal verdampen voor hun ogen.

Tot slot wordt onze eerste levensbehoefte, VOEDING, langzaamaan gesaboteerd. Eigen mogelijkheden van landbouw worden met drogredenen geruïneerd en een internationale afhankelijkheid wordt gecreëerd. Ondertussen kopen de allerrijksten der wereld alle landbouwgrond op om er zeker van te zijn uiteindelijk de totale controle over de mensheid te verwerven. Na de monopolisering van IT, communicatie, media en gezondheidszorg is de voedselvoorziening het laatste middel om ons te onderwerpen aan een globalistische elite.

En Klaus keek en zag dat het goed was

Vanmorgen stuurde een vriendin me een tekst van een verbeten optimist; ik zou bijna zeggen een “bruikbare idioot” (©Jensen); mijnsinziens een persoon die ver van de realiteit af staat en onder een steen heeft geleefd, de afgelopen jaren:

Door deze pandemiewet wordt voor een steeds groter aantal mensen duidelijk dat hun belang niet wordt behartigd in de politiek en dat we collectief ons lot in handen van een ander hebben gelegd. Tegelijkertijd zal zo’n wet indien men deze ooit nodig hebben, dusdanig weinig draagvlak hebben, dat uiteindelijk niemand er gehoor aan zal geven.

Niemand er gehoor aan zal geven? Heb jij opgelet in de voorbije 3 jaren? In de laatste decennia? 80% van de burgers volgt het narratief gedwee. Niet alleen wetgeving maar zelfs ongefundeerde “adviezen”. De overige 20%, die nog enigszins kritisch kunnen kijken, worden verstoten, gecanceld, voor complotdenker versleten en genegeerd. Uiteindelijk blijft er nog 2% over en die zijn prima te managen in de publieke opinie. Speciaal voor jou deze REALITY CHECK.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.