Niet schuld maar wel oplossen

Ik heb het al vaker gehad over inflatie, ons geldsysteem en vooral waar deze problemen vandaan komen. Echter over de herkomst van de problemen willen de hoge heren het niet hebben; wel hoe de burger het op kan lossen. En het is allemaal weer eens enorm simpel: Alles wordt, in korte tijd, zeer veel duurder maar de burger (arbeider) kan het oplossen door gewoon niet meer salaris te vragen. Zo simpel; wie had dat gedacht? Slimme mensen bij die Nederlandse Bank (DNB).

Zijn ze nu echt helemaal van de pot gerukt? Pensioenen worden leeg geroofd, de banken genereren steeds meer geld, de grote bedrijven maken monsterwinsten (graaiflatie) maar de burger moet het niet in zijn hoofd halen wat meer erbij te willen. Gewoon broekriem aantrekken, minder douchen en de kachel 2 graadjes lager. Zo werkt het tegenwoordig in een welvarend land.

Ze staan ook zover van de werkelijkheid af. Alsof er aan de onderkant van onze samenleving nog rek zit om hun problemen, die ze zelf gecreëerd hebben, op te lossen. Ze denken waarschijnlijk in salarissen van meer als een ton want die verdienen ze zelf. Maar van een salaris van 35.000 per jaar is het al niet meer te betalen. Die MOETEN erbij krijgen, anders gaan ze kopje onder. De voedselbanken hebben wachtlijsten.

Maar gewoon wederom zeggen tegen de gewone burger:
samen kunnen we het oplossen.
Waar kennen we dat toch van?

Toch eerlijk verdeeld. Zij creeeren de problemen; zij strijken het grote geld op; en samen gaan we het oplossen. Ik ben er wel een beetje klaar mee hoor, jullie niet?

En het wordt nog gekker. Zoals ik al eerder heb gezegd: de slogan is “je bezit niets en je bent gelukkig“. Jazeker, officiële slogan van Agenda 2030, zwaar ondersteund door het WEF. Mijn vrije vertaling: “Ze nemen je alles af en jij moet blijven lachen“. Nou zien we allemaal dat de boerenbedrijven naar de knoppen gaan en dat ze hen uit willen kopen. Wat nog wat minder bekend is dat ze uiteindelijk iedereen uit willen kopen. En de eerste stapjes worden al gezet: Hugo de Jonge werkt al aan een voorstel wat huizen verkopen moeilijker maakt. Je mag namelijk, als het aan hem ligt, in de toekomst niet zomaar aan iedereen verkopen. Daar moet vadertje overheid toestemming voor geven. Alweer een stapje richting de totale controle, een totalitair systeem.

Maar om maar in herhaling te vallen: Ook deze ontwikkelingen staan niet op zichzelf maar zijn onderdeel van het grotere plan: ZOOM UIT en ga de lijntjes zien. Doorzie wat men aan het doen is. Voordat het te laat is.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.