Scott Ritter

William Scott Ritter Jr. (New York City, 15 juli 1961) is een Amerikaans schrijver, voormalig inlichtingenofficier van het United States Marine Corps, voormalig wapeninspecteur van de United Nations Special Commission (UNSCOM). Ritter diende als junior militair analist tijdens Operatie Desert Storm. Vervolgens was hij van 1991 tot 1998 lid van de UNSCOM die toezicht hield op de ontwapening van massavernietigingswapens (WMD) in Irak, waarvan hij uit protest ontslag nam. Later werd hij een criticus van de oorlog in Irak en het buitenlands beleid van de Verenigde Staten in het Midden-Oosten. Tijdens de invasie van Oekraïne in 2022 schreef hij een reeks opiniestukken voor de Russische staatsmedia RT.

Een man met verstand van zaken en ervaring met de buitenland politiek van de VS, zo blijkt. Hij nam zelf ontslag nadat hem gebleken was dat de VS in strijd handelde met de VN resolutie en dus een eigen agenda aan het uitvoeren was. Tevens had hij commentaar op de leugens (weapons-of-mass-distraction) voor de invasie van Irak.

Op Wikipedia en andere sites krijgt hij echter ook direct het label “sex offender” wat zoveel betekent als veroordeeld voor seksuele vergrijpen (met kinderen). Na enig onderzoek blijkt dit echter 2 maal een uitlokking van politie via internet te zijn geweest zonder dat er ooit enig contact met werkelijke kinderen is geweest. Hij werd echter, uiteraard zou ik zeggen, veroordeeld. Doet me weer denken aan de zaak Julian Assange van Wikileaks. Geen betere manier om iemand te demoniseren als met kiddieporn. Kan men de argumenten van de man niet weerleggen dan gaan we de man weerleggen.

Sorry, maar in mijn ogen wordt hij alleen maar geloofwaardiger. Als de VS overheid dit opzet om hem kapot te maken dan is zijn informatie gevaarlijk voor hen blijkbaar.

Maar waarom begin ik nu over deze man? Dat heeft een hele goede reden. Hij heeft in de afgelopen dagen namelijk een tweetal documentaires uitgebracht over Zelensky, de President van de Oekraïne. Hij noemt hem zelf, met recht, agent Zelensky omdat hij heeft ontdenkt dat Zelensky werkelijk voor de geheime dienst(en) werkt. Bewezen contacten met- en instructies van- MI6 worden aangehaald met beeldmateriaal en documenten. Beide zijn meer dan de moeite waard mocht je werkelijk willen weten wat er speelt in de Oekraïne:

https://youtu.be/HLeBb6hPUC8
https://youtu.be/hq-Jab4DUhA

Tja, ik weet niet hoe lang deze nog op Youtube staan maar niet getreurd; wij hebben deze uiteraard veilig gesteld:

Als je werkelijk begaan bent met deze wereld en geïnteresseerd in de toestand in het oosten, kijk dan deze 2 documentaires. Take the RED pil.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne met de tags , . Bookmark de permalink.