De ratten verlaten het schip

Het spreekwoord is net even anders natuurlijk: “De Ratten verlaten het zinkende schip“. Maar de strekking is duidelijk, denk ik. De ratten denken dat het schip zinkende is en willen niet mee ten onder gaan. Ze zoeken een veilig heenkomen en hopen zo aan de ramp te kunnen ontsnappen. Maar deze ratten zijn natuurlijk niet de meest intelligente beestjes. Zeker, ze voelen de bui al aankomen. Ze weten dat het nat wordt. Maar ze hebben geen kennis van de veerkracht van vaderlandslievende burgers die er alles aan doen om het schip boven water te houden.

Want het schip hoeft niet te zinken. Sterker nog: Als deze ratten niet meer aan het roer staan is de kans dat we zinken een stuk kleiner. Er zijn nog vele koerswijzigingen mogelijk en reddingsboeien te over. Het enige waar we voor moeten zorgen is dat de ratten, tijdens het verlaten, het hele schip niet verder slopen. Nog extra gaten maken in de romp om er zelf goed uit te komen. Want helaas zijn ze nog aan boord, weliswaar “demissionair” maar toch. Teflon Mark zei schertsend dat hij nog jaren demissionair kan zijn en waarschijnlijk is ie daar ook op uit. Dat geeft hem namelijk de mogelijkheid om nog veel meer schade aan te richten.

Als het schip zinkt gaat het op in de grote oceaan die de hele wereld bedekt. Dat is, volgens mij, altijd de bedoeling geweest. En als je deze beeldspraak niet meer helemaal kunt volgen dan zal ik het toelichten: De bedoeling is altijd geweest om Nederland op te laten gaan in een globalistische eenheid, een wereldregering geleid door technocraten werkzaam voor NGO’s die op hun beurt aangestuurd worden door de allerrijkste elite. En die voorstelling van zaken is alles behalve “Anti-institutioneel extremisme” zoals onze eigen AIVD het omschrijft. Het zit dichter bij het tegenovergestelde: Vaderlandslievende strijders voor ons erfgoed.

Maar vooralsnog:

Klaus keek en zag dat het goed was

ZOOM UIT en kijk er goed naar: De onenigheid was minimaal. Het kabinet had over dit onderwerp niet hoeven struikelen. Een paar duizend gezinsherenigingen; laat me niet lachen. Het is een toneelstuk. Dit is het spel dat gespeeld wordt. En de hoofdrolspelers van de firma list en bedrog kondigen direct aan dat ze vertrekken. Denkt er nog iemand nuchter na?

Demissionair zijn de ratten nog altijd schadelijk en de verkiezingen worden maximaal uitgesteld. Zo mogelijk gaat daarna de formatie weer records breken. Alles onderdeel van het grote plan: The Great Reset. Alles tot de grond toe afbreken om het “beter op te bouwen”. Build Back Better, weet je nog? Maar beter voor wie?

Bill Gates investeert zijn miljarden in landbouwgrond en is inmiddels de grootste landbouwgrondbezitter ter wereld. Vraag jij je nog af waarom onze boeren uitgekocht moeten worden? Voor stikstof? De meest belangrijke commodity, als het huidige geldsysteem crashed, is voedsel. Als het geldsysteem ten onder gaat verliezen ook TPTB hun geld.

De veiligste plek om nu geld veilig te stellen is VOEDSEL!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Blijf nuchter bij het horen van alle berichten. ZOOM UIT en kijk naar de werkelijke redenen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.