Klimaatcrisis is een HOAX

Weer 2 gerenommeerde wetenschappers hebben zich openlijk uitgesproken tegen de zogenaamde klimaat crisis. Daarbij gaan ze woorden als pseudowetenschap, hoax en propaganda niet uit de weg.

Allereerst de kersverse Nobelprijswinnaar (2022) dr. John Clauser:

Hij waarschuwt dat misleide klimaatwetenschap een hoax is die wordt aangedreven door “massale shock-journalistieke pseudowetenschap“. Beweringen van een “klimaatcrisis” worden over de hele wereld gepromoot door regeringen en hun media handlanger in een poging om te voldoen aan de groene agendadoelen van het World Economic Forum (WEF), de Verenigde Naties (VN), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en andere niet-gekozen globalistische organisaties.

Ook dr. John Clauser verwees naar de World Climate Declaration die we hier al eerder besproken hebben.

Maar ook de oprichter van Greenpeace en decennialange milieuactivist dr. Patrick Moore waarschuwt met niet mis te verstane woorden over de propaganda die heden ten dage verspreid wordt. Een deel van zijn speech:

Vandaag de dag wordt onze kinderen en ons publiek geleerd dat CO2 een giftige verontreinigende stof is die het leven zal vernietigen en de beschaving op de knieën zal brengen. Vanavond hoop ik deze gevaarlijke door de mens veroorzaakte propaganda op zijn kop te zetten. Vanavond zal ik aantonen dat de menselijke uitstoot van CO2 het leven op onze planeet al van een zeer vroegtijdig einde heeft gered. Dat in de afwezigheid van onze uitstoot van een deel van de koolstof terug in de atmosfeer van waaruit het in de eerste plaats kwam, het meeste of misschien al het leven op aarde minder dan twee miljoen jaar vanaf vandaag zou beginnen te sterven.

Koolwaterstoffen, de energiecomponenten van fossiele brandstoffen, zijn 100% organisch, zoals in de organische chemie. Ze werden geproduceerd door zonne-energie in oude zeeën en bossen.Wanneer ze worden verbrand voor energie, zijn de belangrijkste producten water en CO2, de twee meest essentiële voedingsmiddelen voor het leven. En fossiele brandstoffen zijn veruit de grootste opslagbatterij van directe zonne-energie op aarde. Niets anders komt in de buurt dan nucleaire brandstof, die ook zonne-energie is in de zin dat het werd geproduceerd in stervende sterren. Koolstofdioxide uit het verbranden van fossiele brandstoffen is het spul van het leven, de staf van het leven, de valuta van het leven, inderdaad de ruggengraat van het leven op aarde.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.